Szponzorált hirdetés

Hirdetés tartalma

Új SUP eladó.
Soha nem volt használva, ellenőrzés céljából volt kibontva. A Termék hibátlan!

MŰSZAKI MÉRETEK:
-anyag: PVC + EVA
-hossza 320cm
-szélesség 85 cm
-vastagság 15 cm
-Maximális teherbirás: 150 kg

Tartozékok:
- 1 evező
- 1 tároló hátizsák
- 3 uszony
- 1 kézi pumpa
- 1 leash
- 1 vizálló telefontartó
-1 javitókészlet

Leirás:

Stabilitás: A felfújható stand up paddle board méretei a képen láthatóak. Nagy, de nagyon könnyű, súlya mindössze 7 kg. Természetesen a mi SUP-unk is kibírja a maximális 10 psi biztonsági nyomást. A maximális terhelhetőség 158,7 kg/350 font. Ideális kezdőknek, haladóknak, szörfösöknek, gyerekeknek és tiniknek.

Teljes tartozékkészlet: A felnőtt eveződeszka szett mindent tartalmaz, amire szükséged lehet: a szörfdeszkád, pumpa, biztonsági kábel, három uszony, hátizsák, állítható hosszúságú alumínium evező, vízálló mobiltáska. Ezzel az eveződeszkával egész napot tölthetsz a vízen.

Sokoldalú deszka: Ez a stand up paddle board alkalmas evezésre, jógára, túrázásra, horgászatra, szörfözésre a vízen. A továbbfejlesztett D-gyűrűkkel, biztonságos vezetéssel, rakodótérrel és prémium tartozékokkal a felfújható SUP-unk minden helyzetre fel van szerelve.

Többfunkciós felfújható SUP: Kezdők és haladók számára egyaránt alkalmas eveződeszka; a vízen evezés közben biztonságosan elhelyezheti táskáját vagy hátizsákját az eveződeszkán. Az evezőlaphoz könnyű alumínium evező tartozik, amelyet könnyű összeszerelni és a saját méretéhez igazítani.


Nagyszerű: Ez a felfújható stand up paddle board egy többcélú, többcélú deszka, amely alkalmas jógázásra, horgászatra, szörfözésre vagy arra, hogy édes és sós vízben magával vigye gyermekeit és háziállatait.

Információk a hirdetésről

Ár950 RON
Termék állapotaÚj
Hirdetés jellegeKínál
Feladási idő2024.04.25
Megtekintve1 alkalommal
Azonosító#864605

Kapcsolat a hirdetővel

HirdetőElod
TelepülésSzékelyudvarhely / Hargita megye
Szponzorált hirdetés

Felhívás

A szekelyhirdeto.info nem felel a hirdetésben leirtakért és nem tudja garantálni azok pontosságát. A saját biztonsága érdekében legyen mindig körültekintő, soha ne utaljon előre pénzt vagy adjon ki pénzügyi információt. Olvassa el adatvédelmi irányelveinket.
Megosztás:
Hirdetés jelentése