Szponzorált hirdetés

Hirdetés tartalma

EP Equipment által gyártott targonca, CPCD30 modell, 3000 kg teherbírással 500 mm-es súlyponthoz, háromszögű árboc maximális emelési magassággal 4500 mm, szabademelés, építési magasság 2050 mm, oldalirányú eltolódás (Cascade), villahossz 1200 mm, 3 szelep, szervokormány, LED első és hátsó munkalámpa, első fényszóró, ergonomikus ülés biztonsági övvel és hidraulikus vezérléssel, tömör fekete gumik, elöl-hátul, Mitsubishi motor.

Személyre szabott ajánlatért ne habozzon kapcsolatba lépni velünk: vanzari@romforlift.ro

NETTÓ ÁR ÁFA nélkül!



A Romforlift a neves EP berendezésgyártó hivatalos kereskedője Romániában. A világ 15 legjobb gyártója, áruk emelésére és mozgatására szolgáló berendezésekre szakosodott, teljes termékskálával.
A Romforlift-en keresztüli targonca vásárlásának előnyei:
✔️Raktárról történő értékesítés
✔️ 2 év garancia, meghosszabbított 3 év
✔️ visszavásárlás
✔️alkatrészek
✔️ Lízingben eladó
✔️ mobil szolgáltatás
✔️ kölcsönzés


fabricat de EP Equipment, model CPCD30, cu o capacitate de incarcare de 3000 kg pentru centru de greutate de 500 mm, catarg triplex cu inaltimea maxima de ridicare de 4500 mm, ridicare libera, inaltime constructiva 2050 mm translatie laterala (Cascade), lungime furci de 1200 mm, 3 valve, servodirectie, LED lumini lucru fata si spate, faruri fata, scaun ergonomic cu centura de siguranta si comenzi hidraulice, cauciucuri pline negre, fata si spate, motorizare Mitsubishi.

Információk a hirdetésről

Ár16 900 EUR
Termék állapotaÚj
Hirdetés jellegeKínál
Feladási idő2024.04.26
Megtekintve7 alkalommal
Azonosító#856972

Kapcsolat a hirdetővel

TelepülésKolozsvar / Kolozs megye
Weboldalwww.romforlift.ro
Szponzorált hirdetés

Felhívás

A szekelyhirdeto.info nem felel a hirdetésben leirtakért és nem tudja garantálni azok pontosságát. A saját biztonsága érdekében legyen mindig körültekintő, soha ne utaljon előre pénzt vagy adjon ki pénzügyi információt. Olvassa el adatvédelmi irányelveinket.
Megosztás:
Hirdetés jelentése