Szponzorált hirdetés

Hirdetés tartalma

Zagroda 3702AB
- Súly: 35 kg
- Tartály kapacitása: 110L
- Tápfeszültség: 12 V
- Elektromos motor teljesítménye: 150 W
- Terítési tartomány: 2-15m
- Forgási tartomány: 300-700 ford / perc

Ez a vetés utáni granulátum szóró kiváló eszköz a monokultúrák elleni küzdelemben. A gabonanövények termesztésének túlsúlya a művelési struktúrában, a talaj elszegényedésének, valamint a gombabetegségek és kártevők elterjedésének egyidejű kialakulásának egyik oka. Ez egy olyan probléma, amely nagyon komollyá válik, különösen azokban a gazdaságokban, ahol vetésváltást nem folytatnak, tehát a monokultúra jellemző. A overseeder-ek tökéletesen illenek ebbe a helyzetbe, és megszakítják a monokultúrás növény folyamatos vegetációját. A takaróvetés másik előnye, hogy megakadályozza a szél és a víz erózióját, amely akkor fordul elő, ha talaj növényfedettség nélkül marad.

A vetést a lehető leghamarabb el kell végezni, közvetlenül a gabona, esetleg a szalma betakarítása után. A takarónövények magját augusztus 20-ig kell elvetni. Sok gazda számára ez nagyon kellemetlen dátum, mivel gyakran ütközik a betakarítási munkák halmozódásával. Ha ebben az időszakban nem lehet vetni, akkor téli takarónövény is vethető - ebben az esetben a kötelező vetés legkésőbbi dátuma október 1-je, de a kultúrának a következő év február 15-ig a szántón kell maradnia.

Teljes készletünkért tekintse meg honlapunkat vagy keresse értékesítő kollégánkat!
Szász Éva
0040726674080.

Információk a hirdetésről

Ár1 200 EUR
Termék állapotaÚj
Hirdetés jellegeKínál
Feladási idő2023.08.15
Megtekintve96 alkalommal
Azonosító#706527

Kapcsolat a hirdetővel

HirdetőSzász Éva
TelepülésSzalonta / Bihar megye
Weboldalhttps://agrohof.ro/sku/Z09-3009
Szponzorált hirdetés

Felhívás

A szekelyhirdeto.info nem felel a hirdetésben leirtakért és nem tudja garantálni azok pontosságát. A saját biztonsága érdekében legyen mindig körültekintő, soha ne utaljon előre pénzt vagy adjon ki pénzügyi információt. Olvassa el adatvédelmi irányelveinket.
Megosztás:
Hirdetés jelentése