Hirdetés tartalma

Egymásra helyezhetőek és villás targonca is felveheti, maximum 4 mehet fel egymásra rögzítve és 3 simán (kettő felett csavar vagy biztosító ék ajánlott), alul a súly teljes megengedett része, utána fele, azután negyede. Padlózata vastag tego lap és zártszelvény, popszegecs, hegesztési varrat, 3 mm vas, ki és beakasztható keresztmerevítők, növelhető vagy csökkenthető belmagasság, kemencében festve. 1 db 300 lei, 2 db 500 lei. Több darab elérhető és szükség esetén a szállítást is tudom rendezni, olyan 50 kiló lehet darabja. Lehet kérni 200 x 80 centist, annak is ugyan ennyi az ára és talál ezekbe/ezekkel

Még ha nem egyéb három talpas szánnak is megfelelhet:):):):):)

Kereskedelmi forgalomban olyan 350 eurotol indúl újon darabja, ujszerűek. Az első aki jön viszi.

Csere csak telefonra, elektromos rollerre vagy betonkeverő és lapvibrátor/döngölő békára érdekelhet, így az ár változhat, pótolok is ha szükséges. Köszönöm a figyelmet.

Információk a hirdetésről

Ár300 RON
Termék állapotaHasznált
Hirdetés jellegeKínál
Feladási idő2024.04.09
Megtekintve18 alkalommal
Azonosító#849386

Kapcsolat a hirdetővel

HirdetőTriogsm
TelepülésSzékelyudvarhely / Hargita megye

Felhívás

A szekelyhirdeto.info nem felel a hirdetésben leirtakért és nem tudja garantálni azok pontosságát. A saját biztonsága érdekében legyen mindig körültekintő, soha ne utaljon előre pénzt vagy adjon ki pénzügyi információt. Olvassa el adatvédelmi irányelveinket.
Megosztás:
Hirdetés jelentése