Szponzorált hirdetés

Hirdetés tartalma

Az akkumulátoros láncfűrész minden erőfeszítés nélkül képes 45 cm átmérőjű farönkök átvágására a 20 m/s-os láncsebességének és szénkefe mentes motorjának köszönhetően.

LED-es világítással felszerelt, így Ön gyenge fényviszonyok mellett is praktikusan tud dolgozni.

Automata láncfeszítővel felszerelt, így Önnek nem kell különösebb figyelmet fordítani a lánc feszesség állítására. A láncfeszesség mellett automata láncolajozó funkcióval is ellátott a láncfűrész.

Az intelligens akkumulátorvezérlő rendszer töltés alkalmával figyeli az egyes cellák teljesítményét és hőmérsékletét a leghatékonyabb és leggyorsabb töltés érdekében.

Az akkumulátoros láncfűrész 20 m/s-os iparágvezető láncsebességgel rendelkezik, amely biztosítja az összes teljesítményt és nyomatékot, amelyre szüksége van a vastag ágak és nagyobb, akár 45 cm széles rönkök gyors vágásához. Az automatikus láncfeszítő rendszerrel felszerelve megszűnik a felhajtás és az önfeszítés miatti aggodalom, és egy rugórendszer gondoskodik róla, amely a fogantyú 90 fokos elfordításával aktiválható. További biztonsági intézkedések vannak bevezetve a láncféknél, amely a motor egy másodperc törtrésze alatti leállításával megállítja a vágás során fellépő visszarúgást. Az akkumulátoros láncfűrész további hasznos funkciói közé tartoznak a LED-es fényszórók, amelyek segítik a látóteret, ha gyengén világos vagy árnyékos területeken dolgozik, a lökhárító tüskék a fák kivágásához és a nagyobb ágak levágásához, valamint a 200 ml-es olajtartály automatikus kenéssel. Tartsa a láncot egyenletesen. Csatlakoztassa bármelyik egyedi, szabadalmaztatott lítium-ion akkumulátorunkat, és élvezze a hatékony, könnyű és erőteljes élményt.

Információk a hirdetésről

Termék állapotaÚj
Hirdetés jellegeKínál
Feladási idő2024.04.28
Megtekintve3 alkalommal
Azonosító#856531

Kapcsolat a hirdetővel

HirdetőSandor
TelepülésZetelaka / Hargita megye
Szponzorált hirdetés

Felhívás

A szekelyhirdeto.info nem felel a hirdetésben leirtakért és nem tudja garantálni azok pontosságát. A saját biztonsága érdekében legyen mindig körültekintő, soha ne utaljon előre pénzt vagy adjon ki pénzügyi információt. Olvassa el adatvédelmi irányelveinket.
Megosztás:
Hirdetés jelentése