Szponzorált hirdetés

Hirdetés tartalma

A szegmentált bádogos élhajlító kézműves műhelyekben, építkezéseken és körömműhelyekben való normál használatra készült, minden típusú lemezhajlításhoz. Stb.
A felső, alsó és hajlító gerenda szegmensekre van osztva, a szegmensek eltávolíthatók, mozgathatók, így lehetővé válik a különböző profilok, zárt élű dobozok/szekrények/dobozok, stb.
Lehetőség a fémlemez négy oldalról történő hajlítására. Univerzális, rendszeres hajlítógép igényes lemezfeldolgozók számára.
A felső gerenda emelése egy kétoldalas excenterrel történik, ennek a gerendának a lapvastagságtól függő beállítása egyszerű, speciális excenteres csavarokkal.

Műszaki adatok
Max. munkaszélesség: 650 mm
Max. lemezvastagság: 1 mm (acéllemez)
Max. hajlítási szög: 155°
Szegmens szélesség 30,40,50,60,70,100mm
Súly: 60 kg

Az szegmentált Bádogos élhajlító 650/1mm/155° ára - 700 000 Ft/ 1730 EUR

Szállítást az ország egész területén biztosítunk kedvező áron.
A szállítási idő a vásárlóhoz 1-5 munkanap.

Ha professzionális szegmentált lemezhajlító gépet keres, hívjon minket +36 30 551 48 34. Tanácsot adunk a lemezhajlító gép megfelelő modelljének kiválasztásában.

Ön egy cégnek vásárol, és szeretne 0%-os áfás számlát kapni. Mindössze annyit kell tennie, hogy ÁFA-fizetőnek kell lennie, és európai adószámmal kell rendelkeznie: HU…….
Ha “magánszemélyként” szeretne vásárolni és kérdése van, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot vásárlás előtt.


szegmentált lemezhajlító, lemezhajlító Fehér, hajlítógép, hajtogató, fémlemez, gép, hajlító, Élhajlítógép, élhajlító eladó Fehér,

Információk a hirdetésről

Ár700 000 HUF
Termék állapotaÚj
Hirdetés jellegeKínál
Feladási idő2024.04.25
Megtekintve6 alkalommal
Azonosító#871576

Kapcsolat a hirdetővel

HirdetőBaubras
TelepülésFehér / Fehér megye
Weboldalhttps://baubras.hu/category/szegmens-elhajlito/
Szponzorált hirdetés

Felhívás

A szekelyhirdeto.info nem felel a hirdetésben leirtakért és nem tudja garantálni azok pontosságát. A saját biztonsága érdekében legyen mindig körültekintő, soha ne utaljon előre pénzt vagy adjon ki pénzügyi információt. Olvassa el adatvédelmi irányelveinket.
Megosztás:
Hirdetés jelentése