Szponzorált hirdetés

Hirdetés tartalma

Csíkszeredában található, 10.010 négyzetméteres külterületi telek, befektetésnek kiváló. Külvárosi telek a fejlődő ipari terület szívében.
Előnyök:
1. Stratégiai elhelyezkedés: Az E578-as úton közelíthető meg. A terület virágzik, ideális ipari, logisztikai vagy raktári létesítmények fejlesztésére.
2. Könnyű hozzáférés az infrastruktúrához: Használja ki a főbb közlekedési útvonalak közelségét.
3. Értéknövelési lehetőség: A városon kívüli területbe történő befektetés lehetőséget kínál a területi piac és a térségben tapasztalható árak emelkedő tendenciáinak kihasználására, ami idővel az ingatlan értékének jelentős növekedéséhez vezethet.
4. Nagy kereslet: A területen a folyamatos telekkereslet miatt nagy lehetőség rejlik az ipari vagy logisztikai projektek fejlesztésében érdekelt tekintélyes cégek vagy befektetők bevonzására.
Ezek az előnyök rávilágítanak a környéken található városon kívüli földterületek befektetési lehetőségére, és meggyőző érvként szolgálnak a vásárlás iránt érdeklődő potenciális fejlesztők vagy befektetők számára.
A terület egyik jellemzője, hogy négyzet alakú, több részre osztható.

Mérete 10010 m2 Ára 18 euró /m2
Érdeklődni a +36703110876 telefonszámon lehet.

Információk a hirdetésről

Ár18 EUR /négyzetméter
Hirdetés jellegeKínál
Feladási idő2024.02.22
Megtekintve271 alkalommal
Azonosító#788328

Kapcsolat a hirdetővel

HirdetőSaci
TelepülésCsíkszereda / Hargita megye
Szponzorált hirdetés

Felhívás

A szekelyhirdeto.info nem felel a hirdetésben leirtakért és nem tudja garantálni azok pontosságát. A saját biztonsága érdekében legyen mindig körültekintő, soha ne utaljon előre pénzt vagy adjon ki pénzügyi információt. Olvassa el adatvédelmi irányelveinket.
Megosztás:
Hirdetés jelentése