Szponzorált hirdetés

Hirdetés tartalma

Eladó Zeteváralján a Deságárnyéka utcában 3db egyenként 21 ár területű építési telek. A telkekre építési engedély kérhető családi ház, vagy nyaraló építésére mivel a területrendezési terv (Puz) el van készítve. Villany az utcából beköthető. A szennyvíz és víz minden telekre bekötésre került, illetve a telkek előtt kiépítésre került az út, lejárattal a Kövesdomb utcára. Zeteváralja a zetelaki gát szomszédságában található, a Madarasi Hargitára vezető út mellett. A telkek csendes, nyugodt helyen találhatók, csodálatos kilátással a környező hegyekre. Amint megnézi a telkeket, azonnal beléjük szeret az adottságok miatt!
Vételár: 20 euró/m2. Szeretném egyben eladni a három telket, de külön is eladó természetesen. Egyenként 40 000 euró. A környéken közművel ellátott és PUZ-al rendelkező, ilyen szép telek nincs.
További részletek a kovesdombpark.ro oldalon!
Érdeklődni telefonon lehet. +36-70/324-9270.

Információk a hirdetésről

Ár20 EUR /négyzetméter (alkudható)
Hirdetés jellegeKínál
Feladási idő2024.01.01
Megtekintve1054 alkalommal
Azonosító#810157

Kapcsolat a hirdetővel

TelepülésZeteváralja / Hargita megye
Szponzorált hirdetés

Felhívás

A szekelyhirdeto.info nem felel a hirdetésben leirtakért és nem tudja garantálni azok pontosságát. A saját biztonsága érdekében legyen mindig körültekintő, soha ne utaljon előre pénzt vagy adjon ki pénzügyi információt. Olvassa el adatvédelmi irányelveinket.
Megosztás:
Hirdetés jelentése