Szponzorált hirdetés

Hirdetés tartalma

Eladásra kínáljuk a 8. Parcellát egy lenyűgöző, 3 hektáros területen, amely a Zeteváralján található, a magaslati Kövesdombon, a Zetelak-i víztározó közelében, a Madarasi Hargita csúcsára vezető útvonalon.

A 8. Parcella Fő Jellemzői:

A 8. Parcella 2,429,0 négyzetméteres területtel rendelkezik, elegendő helyet biztosítva egy megálmodott projekt kivitelezéséhez.

Közműellátás: Minden parcella teljes körűen ellátott vízzel és csatornázással, optimális feltételeket biztosítva

Panorámás Kilátás: A Kövesdomb magaslati elhelyezkedéséből adodóan ez a parcella kivételes panorámás kilátást kínál környezetére.

Kiváló Elhelyezkedés:

A Madarasi Hargita csúcsára vezető útvonalon és a Zetelak-i víztározó közelében helyezkedik el a parcella

További információért a 8. Parcelláról, vagy egy megtekintés időpontjának egyeztetéséhez, kérjük, lépjen kapcsolatba velünk a 0749184080 telefonszámon, vagy írjon nekünk az alábbi e-mail címre: maria. kovacs@remax.ro

Ár: 37 900 euró

Ez a parcella tökéletes lehetőséget kínál azoknak, akik tágas, festői kilátással rendelkező területet keresnek, vizes közművel ellátott területen. Fektessen be egy fényes jövőbe Harghita megye természeti kincseinek szívében!

Információk a hirdetésről

Ár37 900 EUR
Hirdetés jellegeKínál
Feladási idő2024.05.02
Megtekintve39 alkalommal
Azonosító#869529

Kapcsolat a hirdetővel

HirdetőSimo Maria
TelepülésZeteváralja / Hargita megye
Weboldalhttps://www.remax.ro/anunt/135946/teren-pentru-constructie-i
Szponzorált hirdetés

Felhívás

A szekelyhirdeto.info nem felel a hirdetésben leirtakért és nem tudja garantálni azok pontosságát. A saját biztonsága érdekében legyen mindig körültekintő, soha ne utaljon előre pénzt vagy adjon ki pénzügyi információt. Olvassa el adatvédelmi irányelveinket.
Megosztás:
Hirdetés jelentése