Szponzorált hirdetés

Hirdetés tartalma

A GX-100 szemroppantó a gabonafélék (búza, árpa, zab) lapított pelyhekké vagy granulátumokká alakítására szolgál, amelyeket azután az állati takarmányhoz adnak. Ez a folyamat megkönnyíti az emésztést és a tápanyagok felszívódását, ezáltal javítja az állatok egészségét és teljesítményét.

A malom munkafolyamata abból áll, hogy a gabonát vagy magokat a simítóhengerek között továbbítják. Ezek a hengerek szabályozott nyomást fejtenek ki az anyagokra, és pelyhekké vagy szemcsékké lapítják azokat.

A távolság beállítására csak a rendszer kikapcsolása és az elektromos hálózatról való leválasztás után lehetséges. A csapágyakat rögzítő csavarokat meg kell lazítani, majd a helyzetet az anyákkal kell beállítani.

A malom strapabíró, de egyszerű felépítésű, ami befolyásolja a készülék élettartamát és a könnyű használhatóságot. Fel van szerelve egy zárral ellátott betöltő garattal, amely lehetővé teszi az aprított anyag adagolásának beállítását, és egy kivezető nyílással, amely megkönnyíti a feldolgozott anyag összegyűjtését, kosárba vagy zacskóba töltést.

A rendszert háromfázisú, 3 kW teljesítményű villanymotor hajtja. A hajtás 2 ékszíjon keresztül történik..

Bunker mérete: 720 x 685 mm
Hengerek száma: 2 db
Henger szélessége: 100 mm
Henger átmérője: 140 mm
Teljes méretek (H x Sz x Ma): 106 / 81 / 132 cm
Súly: 160 kg
Termelékenység:
búza: 600 kg/óra
árpa, zab: 300 kg/óra-ig
Kukorica: 350 kg/óra.

Információk a hirdetésről

Ár9 000 RON
Termék állapotaÚj
Hirdetés jellegeKínál
Feladási idő2024.04.27
Megtekintve2 alkalommal
Azonosító#855636

Kapcsolat a hirdetővel

HirdetőLemncut
TelepülésOdorheiu Secuiesc / Hargita megye
Weboldalwww.lemncut.ro
Szponzorált hirdetés

Felhívás

A szekelyhirdeto.info nem felel a hirdetésben leirtakért és nem tudja garantálni azok pontosságát. A saját biztonsága érdekében legyen mindig körültekintő, soha ne utaljon előre pénzt vagy adjon ki pénzügyi információt. Olvassa el adatvédelmi irányelveinket.
Megosztás:
Hirdetés jelentése