Szponzorált hirdetés

Hirdetés tartalma

Flavirex Immun
Cod produs: 2564
Puncte Bonus: 140.00
819.00Lei
1

DISTRIBUIRE:
DESCRIERE PRODUS SCRIE O OPINIE / MARTURIE
Flavirex Immun - complex special bazat pe flavonoide
Produsul natural FLAVIREX Immun conține cantitatea maxim posibilă de substanţe active (Luteolină, Kaemferol, Quercitină, Apigenin) și are combinația cea mai optim realizată a acestora.



Compoziția substanţelor active din FLAVIREX Immun este stabilită pe baze științifice. Cantitatea și tipurile de flavonoide și alte componente vegetale pe care le conține FLAVIREX Immun de asemenea sunt stabilite pe baza ultimelor descoperiri științifice, care ajută sistemul nostru imunitar în lupta împotriva acțiunilor virușilor și a altor atacuri asupra organismului nostru. Testarea flavonoizilor în relația cu proteinele virusului COVID-19 este acum în atenția laboratoarelor internaționale de cercetare.


În 28 iulie 2020 a fost publicată o meta-analiză (Roles of flavonoid against coronavirus infection, PMID: 32735799) care acoperă 85 de studii internaționale în care se arată potențialul antiviral al mai multor bioflavonoide împotriva COVID - 19 și a altor tulpini SARS - Cov. Studiile arată în mod clar că unele substanțe de natură imunologică ale plantelor pot fi de mare ajutor în lupta împotriva coronavirusului. O parte semnificativă a studiilor s-a concentrat pe trei proteine virale care au putut fi inactivate foarte eficient folosind flavonoizi. Aceste rezultate au arătat că putem interveni în diferite stadii ale infecției cu o eficiență ridicată, limitând sau chiar oprind răspândirea virusului.


Rezultatele studiului în cadrul intervenției antivirale: ()


1. În cadrul mecanismului de apariție a infecției virale, este necesară realizarea unui contact între proteina de suprafață a virusului, numită ”spike” cu receptor.

Információk a hirdetésről

Ár150 RON
Termék állapotaÚj
Hirdetés jellegeKínál
Feladási idő2024.02.26
Megtekintve25 alkalommal
Azonosító#774740

Kapcsolat a hirdetővel

TelepülésKézdivásárhely / Kovászna megye
WeboldalStadion utca, 11.szám,
Szponzorált hirdetés

Felhívás

A szekelyhirdeto.info nem felel a hirdetésben leirtakért és nem tudja garantálni azok pontosságát. A saját biztonsága érdekében legyen mindig körültekintő, soha ne utaljon előre pénzt vagy adjon ki pénzügyi információt. Olvassa el adatvédelmi irányelveinket.
Megosztás:
Hirdetés jelentése