Hirdetés tartalma

Eladó 60,80,100 literes, kétlépcsős, szimpla-falú pálinkafőző, keverőszerkezettel, beépített hőmérővel, külön hűtőtartállyal, billenős üsttel.
Tiszta vörösrézből készült kézi keverős pálinkafőző! A keverővel ellátott üstben beépített, sárgarézből készült mechanikus keverő található, amely ellenáll a szerves savakkal szemben, amik a cefrében találhatók. A kazán fűtése gázzal és fával is lehetséges. Az üstház egy kar segítségével derékszögben kibillenthető a tűztérből, melyen nagyon egyszerű az üst kitakarítása. A billenős típushoz tartozó pálinkafőző berendezések használata praktikus, könnyen tölthetők és üríthetők. A kupola és azt üst találkozásánál vízszigeteléssel van megoldva a tökéletes zárás, ami biztonságossá teszi a pálinkafőző használatát. A kazánhoz hidegen hengerelt lemezből készült, 5 rézspirálos, 330L-es hűtő tartozik!

60l-4900,00 lej
80l-5400,00 lej
100l-5900,00 lej

2 év garancia.

Információk a hirdetésről

Ár4 900 RON
Termék állapotaÚj
Hirdetés jellegeKínál
Feladási idő2024.04.09
Megtekintve32 alkalommal
Azonosító#783310

Kapcsolat a hirdetővel

HirdetőKr
TelepülésCsikszereda / Hargita megye

Felhívás

A szekelyhirdeto.info nem felel a hirdetésben leirtakért és nem tudja garantálni azok pontosságát. A saját biztonsága érdekében legyen mindig körültekintő, soha ne utaljon előre pénzt vagy adjon ki pénzügyi információt. Olvassa el adatvédelmi irányelveinket.
Megosztás:
Hirdetés jelentése