Szponzorált hirdetés

Hirdetés tartalma

Légy részese a múlt megújításának és emlékeid megőrzésének! Vállaljuk régi fényképek szkennelését és feljavítását, valamint ezekből különleges minőségű fotókönyvek készítését.
Szolgáltatásaink:
1. Fényképek szkennelése és feljavítása: digitalizáljuk a régi fotókat és varázsoljuk őket újjá a modern technológia segítségével.
2. Emlékek fotókönyvben: hozz létre egyedi fotókönyvet emlékeidből! Válaszd ki a stílust és a méretet a kínálatunkból.
Ha szeretnéd felidézni a múltat és tartós emlékeket alkotni, válassz minket! Fordulj hozzánk bizalommal, hogy elkezdhessük a régi képeid varázslatos felújítását és egyedi fotókönyved megtervezését.

Carte foto


Fii parte din reînnoirea trecutului și păstrarea amintirilor tale! Ne asumăm scanarea și îmbunătățirea fotografiilor vechi, precum și crearea unor cărți foto de calitate deosebită din acestea.

Serviciile noastre:

1. Scanarea și îmbunătățirea fotografiilor: digitalizăm fotografiile vechi și le facem să arate noi cu ajutorul tehnologiei moderne.

2. Amintiri într-o carte foto: creează o carte foto unică cu amintirile tale! Alegeți stilul și mărimea din selecția noastră.

Dacă vrei să-ți amintești trecutul și să creezi amintiri de durată, alege-ne! Simțiți-vă liber să ne contactați pentru a putea începe renovarea magică a imaginilor dvs. Vechi și designul cărții dvs. Foto unice.

Információk a hirdetésről

Ár100 RON
Termék állapotaÚj
Hirdetés jellegeKínál
Feladási idő2024.04.08
Megtekintve33 alkalommal
Azonosító#859206

Kapcsolat a hirdetővel

HirdetőKol Róbert
TelepülésGyergyószentmiklós / Hargita megye
Szponzorált hirdetés

Felhívás

A szekelyhirdeto.info nem felel a hirdetésben leirtakért és nem tudja garantálni azok pontosságát. A saját biztonsága érdekében legyen mindig körültekintő, soha ne utaljon előre pénzt vagy adjon ki pénzügyi információt. Olvassa el adatvédelmi irányelveinket.
Megosztás:
Hirdetés jelentése