Szponzorált hirdetés

Hirdetés tartalma

A Kolpic shop szívesen vállalja a személyre szabott névjegykártyák tervezését és elkészítését. Tapasztalt csapatunk készen áll arra, hogy az elképzeléseid alapján egyedi és magas minőségű dizájnt hozzon létre. Legyen szó letisztult vagy élénkebb kivitelezésről, rugalmasan alkalmazkodunk az igényeidhez. Gyere velünk, és együtt alakíthatjuk ki azt a névjegykártyát, ami a vállalkozásodat a legjobban reprezentálja, és emlékezetessé teszi minden kapcsolatfelvételt!

Carte de vizită
Magazinul KolPic shop este bucuros să se ocupe de proiectarea și producția de cărți de vizită personalizate. Echipa noastră experimentată este pregătită să creeze un design unic și de înaltă calitate, bazat pe ideile dvs. Indiferent dacă este un design curat sau mai plin de viață, ne adaptăm flexibil nevoilor dumneavoastră. Vino cu noi și împreună putem proiecta cartea de vizită care reprezintă cel mai bine afacerea ta și face fiecare contact memorabil!

Információk a hirdetésről

Ár35 RON
Termék állapotaÚj
Hirdetés jellegeKínál
Feladási idő2024.04.08
Megtekintve22 alkalommal
Azonosító#859637

Kapcsolat a hirdetővel

HirdetőKol Róbert
TelepülésGyergyószentmiklós / Hargita megye
Szponzorált hirdetés

Felhívás

A szekelyhirdeto.info nem felel a hirdetésben leirtakért és nem tudja garantálni azok pontosságát. A saját biztonsága érdekében legyen mindig körültekintő, soha ne utaljon előre pénzt vagy adjon ki pénzügyi információt. Olvassa el adatvédelmi irányelveinket.
Megosztás:
Hirdetés jelentése