Szponzorált hirdetés

Hirdetés tartalma

Az általunk vezetett cég örömmel vállalja, hogy egyedi, különleges és személyre szabott tortadiszeket alkossunk számodra! Tudjuk, hogy minden alkalom egyedi, és az elkészült torta megérdemli a hozzá illő dizájnt.
A mi kreatív csapatunk az igényeid alapján alkotja meg a tortadiszeket, legyen szó esküvőről, születésnapról vagy bármilyen más ünnepi alkalomról. Egyszerűen megoszthatod velünk az elképzeléseidet, és mi gondoskodunk róla, hogy azok valóra is váljanak.
Mindegy, hogy romantikus, játékos vagy extravagáns stílust képzelsz el, mi rugalmasan alkalmazkodunk hozzá, hogy a tortadiszek egyedülállóan tükrözze az ünnepelt személyiségét vagy az alkalom hangulatát.
Varázsoljuk együtt el a következő ünnepedet egy különleges és emlékezetes tortadisszel, ami a szívét is megdobogtatja majd!

Decorațiuni pentru tort
Firma pe care o conducem este bucuroasă să creeze pentru tine un decor unic, special și personalizat de tort! Știm că fiecare ocazie este unică, iar tortul finit merită un design potrivit. Echipa noastra creativă creează decorul tortului in funcție de nevoile dumneavoastră, fie ca este vorba de nunta, ziua de naștere sau orice altă ocazie festiva. Pur și simplu ne poți împărtăși ideile tale și ne vom asigura că acestea devin realitate. Indiferent dacă vă imaginați un stil romantic, jucăuș sau extravagant, noi ne adaptăm la acesta în mod flexibil, astfel încât preparatele de prăjitură să reflecte în mod unic personalitatea persoanei sărbătorite sau starea de spirit a ocaziei. Haideți să vă în cântăm împreună cu un decor special și memorabil de tort, care vă va face inima să treacă peste cap!

Információk a hirdetésről

Ár10 RON
Termék állapotaÚj
Hirdetés jellegeKínál
Feladási idő2024.05.21
Megtekintve1 alkalommal
Azonosító#859640

Kapcsolat a hirdetővel

HirdetőKol Róbert
TelepülésGyergyószentmiklós / Hargita megye
Szponzorált hirdetés

Felhívás

A szekelyhirdeto.info nem felel a hirdetésben leirtakért és nem tudja garantálni azok pontosságát. A saját biztonsága érdekében legyen mindig körültekintő, soha ne utaljon előre pénzt vagy adjon ki pénzügyi információt. Olvassa el adatvédelmi irányelveinket.
Megosztás:
Hirdetés jelentése