Szponzorált hirdetés

Hirdetés tartalma

A CronusMAX PLUS lehetőséget nyújt arra, hogy túlszárnyald a video játék kontrollerek kötött korlátait. A Crossover funkció lehetőséget nyújt, hogy PS4, Xbox One, PS3, Xbox 360 és PC irányítókat másik konzolon használd. Ezen felül a CronusMAX PLUS felszerel téged rengeteg hasznos funkcióval, ami egy gyilkológéppé változtat mindenféle chip vagy forrasztás és átalakítás nélkül. Így pár gombnyomással elérhetővé válnak olyan funkciók, mint a rapidfire, jitter, quickscope, akimbo, drop shot, fast reload, auto breath és még rengeteg más hasznos dolog.

A CronusMAX PLUS teljes mértékben kompatibilis a Gtuner szoftverrel és a népszerű GPC programozási nyelvvel, így magasabb szintű játékossá varázsol téged.

A Gtuner MAXaim funkciójának segítségével egeret és billentyűzetet csatlakoztathatsz a videojáték konzolodhoz. A bilentyűzet és egér párosnak köszönhetően bámulatosan precíz célzást érhetsz el a legnépszerűbb FPS játékokban is. A CronusMAX PLUS teljes mértékben kompatibilis a Titanfall, Call of Duty és a Battlefield játékokkal. Ezeknek a tulajdonságoknak köszönhetően a CronusMAX PLUS a világ legsokoldalúbb kiegészítője, mely kompatibilis a PS4, XBOX ONE, PS3, XBOX 360 és PC platformokkal. Ne feledd, az e-sportolók is ezt használják!

Információk a hirdetésről

Ár490 RON (alkudható)
Termék állapotaÚj
Hirdetés jellegeKínál
Feladási idő2022.04.04
Megtekintve464 alkalommal
Azonosító#765628

Kapcsolat a hirdetővel

HirdetőRicsi
TelepülésEsztelnek / Kovászna megye
Szponzorált hirdetés

Felhívás

A szekelyhirdeto.info nem felel a hirdetésben leirtakért és nem tudja garantálni azok pontosságát. A saját biztonsága érdekében legyen mindig körültekintő, soha ne utaljon előre pénzt vagy adjon ki pénzügyi információt. Olvassa el adatvédelmi irányelveinket.
Megosztás:
Hirdetés jelentése