Szponzorált hirdetés

Hirdetés tartalma

Eladó Ford Galaxy Ghia 2003 -as évjárat, felszereltségei- szélvédőfűtés, 6 sebességes, bord computer, gyári sötétitett ablakokkal, Ford alufelnikkel, első fütőtt ülések, dupla climatronic, 116 lóerő, állitható kormány, elektomos ablakok, elektromos tükör, eredeti Ford magnóval amiben gps is van ami Cd ről müködik, központi zár, első hátsó ködlámpák, 7 személyes, a hátsó ablakok is nyithatóak, 4 elektromos ablak, belülről zárható, megvan mind a hét ülése, saját tulajdon, román rendszámmal. Az autó eladása csak átirással lehetséges. Kisebb esztétikai hibái vannak, az árból kihagyok. Biztositás, útadó, műszaki vizsga, helyi adó minden rendezve.
Elől hátul vadonatúj fékbetétek, féltengely cserélve, műszakilag minden rendben.
Vezérlés, olajcsere, klimarendszer rendbetétele, fútómű rendbetétele mind általam történt, az autó rendben van, nem kell költeni rá. A karosszéria egyben van, nem rozsdás, volt egy kisebb koccanás, az árát vagy kiütöm vagy kijavittatom. A jobb első és hátsó ajtón van két kisebb horpadás. A fotók elég gyengék, az autónak a valós állapotát nem tükrözik.

Információk a hirdetésről

Ár3 300 EUR
Termék állapotaKitűnő
Hirdetés jellegeKínál
Feladási idő2019.10.18
Megtekintve688 alkalommal
Azonosító#427318

Kapcsolat a hirdetővel

TelepülésCsikszereda / Hargita megye
Szponzorált hirdetés

Felhívás

A szekelyhirdeto.info nem felel a hirdetésben leirtakért és nem tudja garantálni azok pontosságát. A saját biztonsága érdekében legyen mindig körültekintő, soha ne utaljon előre pénzt vagy adjon ki pénzügyi információt. Olvassa el adatvédelmi irányelveinket.
Megosztás:
Hirdetés jelentése