Szponzorált hirdetés

Hirdetés tartalma

Eladó, esetleg kisebb autóra/telekre/értelmes dolgokra cserélhető második gazdás maximum extrás nagyméretű 7személyes összkerék meghajtású automata luxusterepjáró eredeti kilométerben és vezetett szervizkönyvvel tulajdonostól frissen szervizelve sok új alkatrésszel, olyan személyeknek, akik ki tudják használni tulajdonságait, méretét és erejét.
- friss ITPműszaki vizsga 2020nyaráig!
- friss RCAbiztosítás
- friss útadó /új háromszög+elsősegély+palack
- friss szervíz a teljes fékrendszernek, 500lejes nagy indítóerejű VARTAakku es AkkuPlusz, váltóolaj, az összes szűrő, az összes uzzó, stb.
Minden létező és működő extrával a sérülésmentes marhabőrön keresztűl az elektromos székmemóriáig, amik télen fűtöttek, nyáron digitklíma hűti, fedélzeti komputer számítja a távot, digitális iránytű és cruise control sebességtartó dinamika segíti a 7teljes értékű szék utasait, parkolóban ki/be kapcsolható radar, mini torpedóhűtő az italoknak, 4automata ablak, winter programos és/vagy tiptronic automata öt sebességes váltómű, CD tár, projektoros rövidfény és útszél megvilágító, 150kilós tetőterhelhetőségű sín (box is+180€), intelligens riasztó beredezés és központi zár, follow_me_home, 18as alukerekek tárcsákkal, 3x12vUSB,! 1x220V300W!, vontatási canbus felismerő gyárilag beépítve ami a bordon kis vonóhorog ikonnal meg is jelenik, külön kulcsról hátsó ablak (3m+) és külön kulcsról csomagtér ajtó, légzsákegyüttes, állítható ötfunkciós könyöklő hatalmas üreggel, 8hangszórós minőségi hifi berendezés, 3M ablakfóliaRAR papirral, kiegészítő igazgatói flexibilis led lámpa a jobb hátsó ülésen és plusz székpárna, auxiliár fűtés és sok sok egyéb alap extra. De ha mindez nem lenne elegendő még 1700kilogramnyi vontatmányt is húzhatunk B kategóriával fékezettként a törzskönyvben hivatalosan bejegyeztetve. Az autó előző és első gazdája mielőttünk az Eurek..romániai igazgatója egy holland úr volt aki részben vidékre, részben Bukarest-NL utat hivatásos sofőrrel utazta, reprezentatív célokra használta.

Információk a hirdetésről

Ár6 950 EUR
Termék állapotaHasznált
Hirdetés jellegeKínál
Feladási idő2023.10.06
Megtekintve228 alkalommal
Azonosító#491502

Kapcsolat a hirdetővel

HirdetőTrio Gsm
TelepülésSzékelyudvarhely / Hargita megye
Szponzorált hirdetés

Felhívás

A szekelyhirdeto.info nem felel a hirdetésben leirtakért és nem tudja garantálni azok pontosságát. A saját biztonsága érdekében legyen mindig körültekintő, soha ne utaljon előre pénzt vagy adjon ki pénzügyi információt. Olvassa el adatvédelmi irányelveinket.
Megosztás:
Hirdetés jelentése