Szponzorált hirdetés

Hirdetés tartalma

***Nagyon kellemetlen érzés télen a hideg autó méghidegebb ülésébe beülni. Dideregve várni mikor kezd már végre a ventillátor valami langyosat fújni!
***Elromlott autójában az ülésfűtés, de horror árakról beszéltek a szervízben? Vagy talán még nincs ülésfűtés nemhogy az utas, de a vezető ülésben sem?

Elérhető áron kínálunk carbon, méhsejt szerkezetű, vágható ülésfűtéseket, melyeket be is szerelünk a gyári üléskárpit alá.
Az ülés kívülről teljesen gyári állapotú marad!

BESZERELÉS GYÁRI MINŐSÉGBEN!

Beszereléskor az autó gyári, vagy kiegészítő üléshuzatát leszereljük, majd az ülésre felragasztjuk a fűtőlapokat. Mivel a kárpit szerelésének ideje autó típusonként eltérhet ezért a beszerelés díja is változhat. A gépkocsi 12 V-os elektromos hálózatához egy előre konfekcionált kábelkészlet útján csatlakozik, amely a vezető és az utas-ülés számára egy-egy kapcsolóval, relével és egy-egy hő-kapcsolóval van ellátva. Hátsó üléseknél is használható a termék! Beszerelő műhelyünkben a fent említett munkafolyamatot munkatársaink szakszerűen és pontosan végzik el. A beépítés után hibátlan esztétikai és kifogástalan mechanikai tulajdonságait megtartja az ülés!

Az ülésfűtés szinte bármilyen gépkocsitípusba beszerelhető néhány kivételtől eltekintve. Nem szerelhető be olyan gépkocsikba amelyeknél az ülés szövet kárpitja és a szivacs betét nem választható el egymástól mert az össze van ragasztva.

AUTOKADAR Service Srl
☎️0740048854 / 0757428652
Facebook.com/autokadarsrl
autokadar.ro
Székelyudvarhely, Török Ferenc utca, 5 szám
Maps. google➡️ autokadar;

Információk a hirdetésről

Ár550 RON
Termék állapotaÚj
Hirdetés jellegeKínál
Feladási idő2023.12.12
Megtekintve54 alkalommal
Azonosító#675481

Kapcsolat a hirdetővel

HirdetőZsolt
TelepülésSzékelyudvarhely / Hargita megye
Weboldalhttps://www.facebook.com/autokadarsrl
Szponzorált hirdetés

Felhívás

A szekelyhirdeto.info nem felel a hirdetésben leirtakért és nem tudja garantálni azok pontosságát. A saját biztonsága érdekében legyen mindig körültekintő, soha ne utaljon előre pénzt vagy adjon ki pénzügyi információt. Olvassa el adatvédelmi irányelveinket.
Megosztás:
Hirdetés jelentése