Szponzorált hirdetés

Hirdetés tartalma

Az autó jó állapotban van, nem rég volt Németországból be hozva, a kontakt át lett alakítva start stop gombbal! Aluminium alufelni! Anyagi okok miat vált eladová az autó de cserét is meg hallgatok!
A lak a kapotan és a két bal oldali ajtón van kicsit fell patogva de nem veszélyes Mașina este in șatre bună de funcționare, adus recent din Germania, contactul o fost înlocuit cu buton start stop! Jante de aluminium!
Egy rend piros rendszám lett igényelve rá, az autó meg nézhető és bármikor ki próbáljátok, több információért telefon lehet keresni!
Se vinde din cauză starea financiară, numerele roși sunt valabile! Lacul de la soare si de la mult timp stat într-un loc sa fisurat pe capota si pe ușa fată spate partea stângă! Mai multe detalii la nr de telefon.

Információk a hirdetésről

Ár2 500 EUR (alkudható)
Termék állapotaHasznált
Hirdetés jellegeKínál
Feladási idő2023.06.30
Megtekintve228 alkalommal
Azonosító#829734

Kapcsolat a hirdetővel

HirdetőMugurel
TelepülésBalan / Hargita megye
Szponzorált hirdetés

Felhívás

A szekelyhirdeto.info nem felel a hirdetésben leirtakért és nem tudja garantálni azok pontosságát. A saját biztonsága érdekében legyen mindig körültekintő, soha ne utaljon előre pénzt vagy adjon ki pénzügyi információt. Olvassa el adatvédelmi irányelveinket.
Megosztás:
Hirdetés jelentése