Szponzorált hirdetés

Hirdetés tartalma

Chiptuning, motor-optimalizálás teljesítménynövelés

-10-30% NYOMATÉK- ÉS TELJESÍTMÉNY NÖVELÉS
-JOBB GYORSULÁS, KÖNNYEBB VEZETHETŐSÉG
-5-10% ÜZEMANYAG MEGTAKARÍTÁS
-Hibakód szerinti kiiktatás, bizonyos esetekben

A mai modern belső égésű motorok működését az elektronikus vezérlő egység (Electronic Controller Unit, ECU) irányítja, a hozzá csatlakoztatott jeladóktól beérkező adatok alapján. A chiptuning mechanikai átalakítás nélkül emeli meg a motor teljesítményét és forgatónyomatékát, az ECU szoftverének módosításával.

Chiptuning előtt nagyon fontosnak látjuk az autó esetleges hibáinak feltárása. Valamely jeladó, vagy más egyéb hiba esetén nem a megfelelő eredményt kapjuk chiptuning után. Ezen hibák előzetes feltárása lényeges, kijavításuk még a tuning megkezdése előtt javasolt.
Kiolvassuk a hibakód tárolót. Ha minden rendben van, kiolvassuk, elmentjük, archiváljuk a motorvezérlő elektronika eredeti szoftverét.

A kiolvasás a gyári OBD szervizcsatlakozón keresztül történik, mellyel minden 2000. Augusztus után gyártott autó rendelkezik. Régebbi típusok és kivételes esetek alkalmával szükség lehet a computer kiszerelésére és a benne lévő EPROM chip vagy flash memória átprogramozására..
Az archivált szoftver a későbbiekben minden esetben és bármikor visszaállítható, ezzel az autó visszaáll alapállapotra.

A kiolvasott szoftvert ezután módosítja a szakcég. A módosított szoftver beprogramozása után újabb próbára kerül sor, hogy a változást ellenőrizni lehessen.
Speciális, eredeti szerszamokat használunk.

Áraink autó és vezérlőtípús függvényében változnak. Árajánlat kérése esetén hivjon bizalommal, autó típus, éjárata és teljesítménye alapján adunk pontos árajánlatot.
Munkánkra GARANCIÁT vállalunk!

KDR Performance
0740048854 / 0757428652.

Információk a hirdetésről

Ár650 RON
Termék állapotaÚj
Hirdetés jellegeKínál
Feladási idő2022.04.13
Megtekintve366 alkalommal
Azonosító#62523

Kapcsolat a hirdetővel

HirdetőZsolt
TelepülésSzékelyudvarhely / Hargita megye
Weboldalwww.facebook.com/autokadarsrl
Szponzorált hirdetés

Felhívás

A szekelyhirdeto.info nem felel a hirdetésben leirtakért és nem tudja garantálni azok pontosságát. A saját biztonsága érdekében legyen mindig körültekintő, soha ne utaljon előre pénzt vagy adjon ki pénzügyi információt. Olvassa el adatvédelmi irányelveinket.
Megosztás:
Hirdetés jelentése