Szponzorált hirdetés

Hirdetés tartalma

Kiadók szobák a 40 férőhelyes Tusnádfürdői Szurdok panzióban, 120 Ron \ éjszakai áron. A szállást üdülési jegyekkel is lehet fizetni.

Mostantól fürödni is lehet az udvaron elhelyezett dészában.

A Szurdok panzió Tusnádfürdő központjától 500 m –re, az A12-es főút mentén található. A Szurdok panzióból gyönyörű kilátás nyílik, a kanyargó Olt völgyére és az itt található Sólyomkőre.
A panzió 40 férőhellyel áll a vendégek rendelkezésére, két szinten.
A panzió földszintjén 4 db négyágyas szoba, 2 db háromágyas és egy darab kétágyas szoba található, mindegyik saját fürdőszobával.
Az emeleten 2 db kétágyas 1 db háromágyas és 3 db négyágyas szoba található, mindegyikük saját fürdőszobával. Az emeleten található egy kis konyha is asztallal, hűtővel, aragázkályhával felszerelve. A szobák kábeltévéhez csatlakoztatott színestévékkel rendelkeznek. A parkolás biztosított az udvarban. Az udvar lehetőséget nyújt a szabadtéri sütéshez, főzéshez, a friss levegőn való tartózkodáshoz, napozáshoz, hintázáshoz. A panzió rendelkezik fürdődézsával is. A dézsa használata 400 Ron / nap.

Információk a hirdetésről

Ár120 RON
Termék állapotaHasznált
Hirdetés jellegeKínál
Feladási idő2024.03.23
Megtekintve4 alkalommal
Azonosító#443824

Kapcsolat a hirdetővel

HirdetőToni
TelepülésTusnádfürdő / Hargita megye
Weboldalwww.tusnadfurdo.ro
Szponzorált hirdetés

Felhívás

A szekelyhirdeto.info nem felel a hirdetésben leirtakért és nem tudja garantálni azok pontosságát. A saját biztonsága érdekében legyen mindig körültekintő, soha ne utaljon előre pénzt vagy adjon ki pénzügyi információt. Olvassa el adatvédelmi irányelveinket.
Megosztás:
Hirdetés jelentése