Szponzorált hirdetés

Hirdetés tartalma

A tusnádfürdő központjától 750 m – re található Vártető panzióból, gyönyörű kilátás nyílik a Vártető csúcsra, a Csíki Bálványos várra.

A Vártető panzió, 22 férőhellyel áll a vendégek rendelkezésére a 2022-es Szilveszterre.

A földszint 10 férőhellyel áll az Önök rendelkezésére három szobában amelyekhez két fürdőszoba valamint egy konyha csempekályhával és hűtőszekrénnyel felszerelve tartozik. A férőhelyek a következőképpen oszlanak el: Az első szoba franciaággyal és egy emeletes ággyal rendelkezik, a második szoba franciaággyal és két egyszemélyes ággyal, a harmadik pedig egy franciaággyal rendelkezik.

Az emeleten 12 férőhely található három szobában, mely férőhelyek a következőképpen oszlanak el: Az első szobában egy franciaágy található. A második szobában található két franciaágy és egy emeletes ágy. A harmadik szobában található két franciaágy. Ezen szobák mindegyike rendelkezik saját fürdőszobával. Az emeleten még található egy kis aragázkályhával felszerelt konyha.

A pinceben talalhato egy tancterem, ahol lehet mulatni. A panzió udvarán a parkolás biztosított és lehetőség adódik a szabadtéri sütéshez, főzéshez, a friss levegőn való tartózkodáshoz, napozáshoz.

Információk a hirdetésről

Ár6 000 RON
Hirdetés jellegeKínál
Feladási idő2024.01.02
Megtekintve58 alkalommal
Azonosító#611867

Kapcsolat a hirdetővel

HirdetőToni
TelepülésTusnádfürdő / Hargita megye
Weboldalwww.tusnadfurdo.ro
Szponzorált hirdetés

Felhívás

A szekelyhirdeto.info nem felel a hirdetésben leirtakért és nem tudja garantálni azok pontosságát. A saját biztonsága érdekében legyen mindig körültekintő, soha ne utaljon előre pénzt vagy adjon ki pénzügyi információt. Olvassa el adatvédelmi irányelveinket.
Megosztás:
Hirdetés jelentése