Szponzorált hirdetés

Hirdetés tartalma

Eladásra kínáljuk ezt az emeletes, kertes házat Malomfalván. Székelyudvarhelyhez közel, csupán 8km-re található, a főút mentén, könnyen megközelíthető helyen.
A teljes felülete 727nm. A ház egyszintes, 140nm az alapterülete. 2002-ben épült beton alapon téglából, cseréppel fedve.
Egy világos, tágas, remek beosztású lakóház, amely családosoknak tökéletesen megfelel. Az alsószinten van: előszoba, konyha, nagy nappali, ami átjárható a garázsba, kazáház, pince. Az emeleten található: 3 szoba, gardrób, fürdő, 2 terasz. Az útról autófeljáró könnyíti meg a garázsba parkolást. A garázs elektromos ajtóval felszerelt. Az udvart örökzöld fű és rózsák díszítik. Az udvart természetesen kiegészíti egy kis kert a ház mögött.
Hogyha szeretnének egy olyan otthont a családjuknak, amely kényelmet és biztonságot nyújt, csendes környezetben, mégis közel a városhoz, szívből ajánlom ezt az ingatlant. További információkért keressenek bizalommal és várom bemutatóra, hogy még több előnyét fedezhessük fel az ingatlannak!

Információk a hirdetésről

Ár90 000 EUR
Termék állapotaHasznált
Hirdetés jellegeKínál
Feladási idő2023.07.21
Megtekintve634 alkalommal
Azonosító#822453

Kapcsolat a hirdetővel

HirdetőAntal Laszlo
TelepülésNyikómalomfalva / Hargita megye
Weboldalhttps://www.remax.ro/anunt/110098/casa-vila-cu-4-camere-de-v
Szponzorált hirdetés

Felhívás

A szekelyhirdeto.info nem felel a hirdetésben leirtakért és nem tudja garantálni azok pontosságát. A saját biztonsága érdekében legyen mindig körültekintő, soha ne utaljon előre pénzt vagy adjon ki pénzügyi információt. Olvassa el adatvédelmi irányelveinket.
Megosztás:
Hirdetés jelentése