Szponzorált hirdetés

Hirdetés tartalma

Eladó lakóház Gyergyószentmiklóson, a Mocsár utca 26 szám alatt, a város északi részén, kb. 1 km-re a központtól. A ház 99 m² hasznos alapterülettel rendelkezik, beosztása: nappali, 3 szoba, konyha, fürdőszoba, előszoba, kamra, pince. Az ingatlan fából épült 1963-ban, 1468 m²-es telken. Tartozik hozzá több melléképület (sírkőfaragó műhely, garázs, fészer) és gyümölcsfákkal beültetett udvar. Az épületben minden közmű megtalálható: háromfázisú villanyáram, víz, szennyvíz.

Felszereltség és kivitelezés: • Kő és fa tartószerkezet • Fa falazat • Hőszigetelés nélkül • Cseréppel és azbesztpalával fedett tető • Falicsempe a konyhában és fürdőszobában, mosható falfesték, laminált parketta és hajópadló a szobákban • Fa ablakkeretek, fa bejárati és beltéri ajtók. A ház fűtése saját központi fűtéssel, a pincében felszerelt fáskazánnal és radiátorokkal történik.

Az ingatlan a háromfázisú gépekkel együtt eladó.

Ár: 64.900 EUR - alkuképes.

Információk a hirdetésről

Ár64 900 EUR (alkudható)
Termék állapotaHasznált
Hirdetés jellegeKínál
Feladási idő2024.04.29
Megtekintve23 alkalommal
Azonosító#837471

Kapcsolat a hirdetővel

HirdetőTikva Home
TelepülésGyergyószentmiklós / Hargita megye
Weboldalfacebook.com/media/set/?set=a.775607514568785&type=3
Szponzorált hirdetés

Felhívás

A szekelyhirdeto.info nem felel a hirdetésben leirtakért és nem tudja garantálni azok pontosságát. A saját biztonsága érdekében legyen mindig körültekintő, soha ne utaljon előre pénzt vagy adjon ki pénzügyi információt. Olvassa el adatvédelmi irányelveinket.
Megosztás:
Hirdetés jelentése