Szponzorált hirdetés

Hirdetés tartalma

Felsősófalván eladó 2022-ben teljesen felújított, azonnal költözhető ház, 17 ár bennvalóval. A ház teljesen felszerelt, amerikai konyhás, központi fűtéses, nagyon könnyen fűthető, praktikus beosztású, egy hálószoba, fürdőszoba, valamint nagy tornác, ahol kellemesen lehet üldögélni a nyári napokon, esteken. A telek csendes utcában (nem főút mellett) fekszik, az utcában csak jól szituált magyar családok laknak.
A telken volt még egy nagyobb ház is (12mx7,5m), mely 2022-ben leégett rövidzárlat miatt. Ennek megvan az alapja, nem töröltettem a telekkönyvből. Igy ha valaki építeni akar, nem szükséges drága építkezési engedély, mert egyszerű újraépítési engedéllyel lehet hasonló alapterületű hazát építeni. Bőven van kő, és egy nagy régi csűr, melyből sok jó faanyagot lehet nyerni.

Információk a hirdetésről

Ár80 000 EUR (alkudható)
Termék állapotaHasznált
Hirdetés jellegeKínál
Feladási idő2024.01.18
Megtekintve613 alkalommal
Azonosító#857245

Kapcsolat a hirdetővel

TelepülésFelsősófalva (parajd) / Hargita megye
Szponzorált hirdetés

Felhívás

A szekelyhirdeto.info nem felel a hirdetésben leirtakért és nem tudja garantálni azok pontosságát. A saját biztonsága érdekében legyen mindig körültekintő, soha ne utaljon előre pénzt vagy adjon ki pénzügyi információt. Olvassa el adatvédelmi irányelveinket.
Megosztás:
Hirdetés jelentése