Szponzorált hirdetés

Hirdetés tartalma

Hollandiai keresünk munkavállalókat:
- párok
- baráti társaságok
- egyedüli jelentkezők személyében is.

A munkavégzés helyszíne:
Dél-kelet Hollandia, Tilburg és Venlo környéke.
Elvárások:
- alap angol, vagy német, vagy holland nyelvtudás, de legalább annyi, hogy a munkához kapcsolódó utasításokat megértsék (a nyelvtani helyesség nem fontos egyáltalán)

Pozíciók:
1. Élelmiszergyártó vállalatoknál különböző félkész és késztermékek csomagolása, címkézése, kiszállítására alkalmassá tétele. Termékek között megtalálhatóak: zöldségek, gyümölcsök, saláta félék, sajtok, valamint előhűtött csirke

2. Logisztikai raktárakban: a termékek logisztikus folyamataiban vesznek részt, feladatok közé tartoznak: megrendelések összekészítése, minőség-ellenőrzés, csomagolás, újracsomagolás, címkézés, kamionok ki- és bepakolása. Ezek általában ruházati logisztikai raktárak.

Órabér:
- 22 évesek és a fölötte lévő életkornak, raktártól, gyártól függően: 9,64 Euró Bruttó (8,43 nettó), 10,15 Euró- és 10,90 Euró/óra bruttó.

- 21 évesek és alatta lévők: 9,06 Bruttó (7, 93 nettó)

- heti 40 óra+ túlóra lehetőség

- heti fizetés, azonban az elsőt csak a következő héten kapja meg, melyhez eurós bankszámla szükséges, ezt kérjük, vigye magával.

Szállás utólag vonva a fizetésből, munkába járás ingyenesen biztosítva.
Bővebb információ telefonon.
Jelentkezni lehet:
Azoknak, akiknek meg van az alap szókincse a megjelölt nyelvismeretek közül, bármelyikből, valamint, ha 1-2 héten belül tud is menni!
Akik még 1 hónapos felmondási idejüket töltik, vagy készülnek beadni a felmondásukat, ne jelentkezzenek, mert az állás most elérhető és nem fog a munkaadó várni 1 hónapot senkire.
Fényképes önéletrajzot kérünk, illetve megfelelés esetén, mikor tud menni.
Az önéletrajzában olyan telefonszám legyen, ami működik is!
munka1017@gmail.com
Tárgy mező: Hollandia érdeklödés 06 70 4150034.

Információk a hirdetésről

Ár1 600 EUR
Termék állapotaÚj
Hirdetés jellegeKínál
Feladási idő2019.10.18
Megtekintve6864 alkalommal
Azonosító#439031

Kapcsolat a hirdetővel

TelepülésKolozsvár / Kolozs megye
Szponzorált hirdetés

Felhívás

A szekelyhirdeto.info nem felel a hirdetésben leirtakért és nem tudja garantálni azok pontosságát. A saját biztonsága érdekében legyen mindig körültekintő, soha ne utaljon előre pénzt vagy adjon ki pénzügyi információt. Olvassa el adatvédelmi irányelveinket.
Megosztás:
Hirdetés jelentése