Szponzorált hirdetés

Hirdetés tartalma

Zalaegerszegtől pár km-re délre, az osztrák határhoz is közel fekvő kis falu központjában, 53 nm-es, ép cseréptetős, vastag vályogfalas, gerendás, belül teljesen felújított, berendezett, foyamatosan lakott parasztház 3968 nm bekerített telekkel, több melléképülettel a kertben (egy hozzáépített, jelenleg üres 38nm tégla melléklépülettel) eladó.
2 szoba, konyha, fürdőszoba, Víz, villany (új vezetékek behúzva) a házban, gáz- bekötés az udvarban, fűtés jelenleg elektromos panelekkel, de a konyhában van egy vadonatúj, még nem használt tűzhely is. A szennyvízelvezetés egy saját, 2021-ben elkészült biológiai szennyvíztisztító kisberendezéssel megoldott.
Akár állandó lakásra, gazdálkodni, vagy nyaralónak is (a Balaton és több híres gyógyfürdő is gyorsan elérhető) kiválóan alkalmas. Nagyon szép dombos, erdős, nyugodt környék, de a megyeszékhely is pillanatok alatt elérhető!

Információk a hirdetésről

Ár59 000 EUR
Termék állapotaHasznált
Hirdetés jellegeKínál
Feladási idő2023.01.18
Megtekintve384 alkalommal
Azonosító#808244

Kapcsolat a hirdetővel

HirdetőEszter Dunst
TelepülésMilejszeg / Magyarország
Szponzorált hirdetés

Felhívás

A szekelyhirdeto.info nem felel a hirdetésben leirtakért és nem tudja garantálni azok pontosságát. A saját biztonsága érdekében legyen mindig körültekintő, soha ne utaljon előre pénzt vagy adjon ki pénzügyi információt. Olvassa el adatvédelmi irányelveinket.
Megosztás:
Hirdetés jelentése