Szponzorált hirdetés

Hirdetés tartalma

Fedezze fel a luxus megtestesítőjét a kerekeken a Turismo-ion 4x4-el. Az aprólékos precizitással készült modell ugyanabból a megbecsült kivitelezésből és bonyolult részletekből merít, mint a Strada Mercedes Motorhome zászlóshajója.
A Turismo-ion 4x4 a kézzel készített kiválóság Grech-RV örökségét testesíti meg. Azáltal, hogy az autóbusz-építésben a kézműves megközelítést helyezi előtérbe, új mércét állít fel a B osztályú piacon, páratlan kivitelezéssel, illeszkedéssel és kivitelezéssel.

Egyik kiemelkedő tulajdonsága a standard Timberline dízel tüzelésű fűtési rendszer. Ez az innovatív rendszer zavartalan meleget és állandó melegvízellátást garantál, mindezt zökkenőmentesen a Sprinter dízel üzemanyaga táplálja. A luxus és a hatékonyság integrálása biztosítja, hogy minden utazás az otthon kényelmét szolgálja, bárhová is vezesse az út

Közvetlen üzenet küldése az érdeklődéshez
WhatsApp: +33 7 58 56 21 59.

Információk a hirdetésről

Ár10 765 624 HUF
Termék állapotaÚj
Hirdetés jellegeKínál
Feladási idő2024.02.01
Megtekintve110 alkalommal
Azonosító#859039

Kapcsolat a hirdetővel

HirdetőArnaud
TelepülésCluj / Kolozs megye
Weboldal267 Rua Rio Grande do Sul,
Szponzorált hirdetés

Felhívás

A szekelyhirdeto.info nem felel a hirdetésben leirtakért és nem tudja garantálni azok pontosságát. A saját biztonsága érdekében legyen mindig körültekintő, soha ne utaljon előre pénzt vagy adjon ki pénzügyi információt. Olvassa el adatvédelmi irányelveinket.
Megosztás:
Hirdetés jelentése