Használati segéd

Böngészés a Székely Hirdetőn

 1. Navigálás a hirdetési kategóriák között
 2. Keresés kulcsszó alapján
 3. Kapcsolatfelvétel a hirdetővel

Hirdetés feladásának folyamata új felhasználó esetén

 1. Regisztrálás a Székely Hirdető rendszerében
 2. Bejelentkezés a felhasználói felületre
 3. Hirdetés feladása az ÚJ HIRDETÉS űrlap kitöltésével

Meglévő hirdetések kezelése

 1. Saját hirdetések listázása
 2. Hirdetés módosítása
 3. Hirdetés aktualizálása / megújítása
 4. Hirdetés törlése

Felhasználói fiókkal kapcsolatos műveletek

 1. Elfelejtett jelszó lecserélése
 2. Profiladatok módosítása

Gyakran ismétlődő kérdések

Egyéb problémákkal kapcsolatos űrlap kitöltése

 


Böngészés a Székely Hirdetőn

 

 1. Navigálás a hirdetési kategóriák között

  A Székely Hirdető kezdőlapján megjelenő kategóriák valamelyikére kattintva jelenik meg az adott kategóriára vonatkozó hirdetési lista, amelyet lapozhatunk a lista alján található lapozási navigáció segítségével. A hirdetés részletei a kategória listákban szereplő elemekre, a Legújabb hirdetések modulban levő elemekre vagy a Kapcsolódó hirdetések modulban megjelenő elemekre kattintva érhetők el.

 2. Keresés és szűrés kulcsszó alapján

  A Székely Hirdetőn lehetőség van kulcsszó alapján keresni a keresési modulban. Itt kiválaszthatjuk, hogy az adott kulcsszóra csak bizonyos kategóriákon belül, esetleg bizonyos földrajzi elhelyezésre vonatkozóan keressünk.
  A keresési modulban elhelyezkedő Részletes gomb segítségével még több kritérium jelenik meg, ami alapján szűrhetjük a hirdetéseket.

 3. Kapcsolatfelvétel a hirdetővel

  A kapcsolatfelvétel a hirdetővel a hirdetések részletes nézetében a Kapcsolat a hirdetővel modulban található. Itt a hirdető megadhat tetszés szerint telefonszámot, e-mail címet vagy webes elérhetőséget is. A romániai telefonszámok külföldről való hívásához a +4 előtagot kell illeszteni.

 

Hirdetés feladásának folyamata új felhasználó esetén

 

A Székely Hirdetőn hirdetés elhelyezéséhez felhasználói fiókkal való bejelentkezés, majd a hirdetés feladásához tartozó űrlap kitöltése szükséges. Amennyiben nem rendelkezünk felhasználói fiókkal, akkor a lentebb leírt regisztrációs folyamat segíthet ebben.

 1. Regisztrálás a Székely Hirdető rendszerében

  Új fiókot a főmenü Felhasználói regisztráció menüpontjával hozhat létre.
  Az ezt követő Felhasználói regisztrációs űrlapon a felhasználói adatok kitöltése következik. Az itt kitöltendő név fog szerepelni a hirdetések elérhetőségénél, mint hirdető neve.
  A fiókhoz tartozó jelszóban a rendszer különbséget tesz kis és nagybetű közt, valamint lehet használni ékezetes, és az angol ábécében nem szereplő más karaktereket is a lehető legbiztonságosabb jelszó érdekében.
  A fiókhoz tartozó e-mail cím érvényes kell legyen, másként további műveletek nem lesznek majd végrehajthatóak. Az itt megadott e-mail címet harmadik félnek nem adjuk ki, csakis a rendszerünk által kiküldött levelekre valamint hírlevélküldésre használjuk, amiről bármikor egy kattintással leiratkozhat a hírlevél alján található leiratkozás gombbal.
  Az utolsó mező kitöltése a rosszindulatú spam robotok elleni védelem céljából kötelező.
  Ezután a REGISZTRÁLÁS gombra kattintva a rendszer tájékoztat a regisztráció sikerességéről, esetleg a felmerült hibák, hiányosságok mibenlétéről.
  Felhívjuk figyelmét, hogy az oldalon való regisztráció a felhasználási feltételek elfogadását is jelenti egyben.

 2. Bejelentkezés a felhasználói felületre

  Sikeres regisztráció után a regisztrációkor megadott felhasználónévvel és jelszóval jelentkezhetünk be bejelentkezési űrlap segítségével.
 3. Hirdetés feladása az ÚJ HIRDETÉS űrlap kitöltésével

  Sikeres bejelentkezés után a HIRDETÉS FELADÁS menüpontra kattintva, az új hirdetés feladásához szükséges űrlap kitöltése következik, ahol a hirdetés kategóriájának kiválasztása után megjelennek a hirdetésre vonatkozó mezők. A kategóriaválasztásnál a lehető legpontosabban meg kell határozni a hirdetés kategóriáját, ugyanis rossz választás esetén jóval kisebb lehet a hirdetés nézettsége.
  A hirdetésre vonatkozó mezők kitöltésénél a csillaggal megjelölt mezők kitöltése kötelező, valamint a kért mezőkben a megfelelő adatokat kell bevinni, a magyar helyesírási szabályoknak megfelelően, kis és nagybetűket egyaránt használva. Bármilyen hiányosság vagy nem megfelelően bevitt adat esetén a rendszer tájékoztat.

  A képek mellékelésénél a rendszer 6 darab, egyenként legfeljebb 9 megabájtos JPG, GIF vagy PNG kiterjesztésű képfájlot fogad el a Fájlok hozzáadása gombot megnyomva, valamint a böngészőnek támogatnia kell a flash, java vagy html5 alapú képfeldolgozást. Amennyiben nem támogatja ezeket a képfeldolgozási módozatokat, próbálja hirdetését feladni vagy módosítani más böngészőben, esetleg más munkaállomáson a képek rendeltetésszerű feltöltése érdekében. Ha a Fájlok hozzáadása gomb nem jelenik meg vagy nem érhető el, az is az előbb említett képfeldolgozási módozatok hiányát jelenti a böngészőjében.

  Ha minden szükséges mezőt kitöltöttünk, akkor a Mentés gombra kattintva elkezdődik először a képek feltöltése, majd ezután a hirdetés mentése a rendszerben. Ezalatt a Mentés gomb helyett a Mentés folyamatban opció jelenik meg, amely a képek méretétől és az internetkapcsolat sebességétől függően akár néhány percig is eltarthat. A hirdetés sikeres mentése után a rendszer tájékoztat a sikeres hirdetésfeladásról, majd átirányít a HIRDETÉSEIM menüpontra, ahol kezelheti és megnézheti az eddig feladott hirdetéseit.

 

Meglévő hirdetések kezelése

 

Előzőleg feladott hirdetéseinket tetszés szerint módosíthatjuk, aktualizálhatjuk valamint törölhetjük bármikor a Székely Hirdető rendszerében.

 1. Saját hirdetések listázása

  Bejelentkezve a Székely Hirdető felhasználói felületére a főmenüben megjelenik a HIRDETÉSEIM menüpont, amire rákattintva listázhatjuk az eddig feladott és érvényes hirdetéseinket. A listában az Információ oszlopban minden elemnél megtalálható a hirdetés feladásának időpontja és nézettsége, valamint a Tevékenységek oszlopban megjelennek a hirdetéssel végezhető műveletekre vonatkozó gombok, úgymint Módosítás, Törlés és Aktualizálás.

 2. Hirdetés módosítása

  A HIRDETÉSEIM menüpontban minden elemnél megjelennek a hirdetéssel végezendő műveletekre vonatkozó gombok, itt választhatjuk a Módosítás opciót.
  A gombra kattintás után az új hirdetés feladása során is megjelenő űrlappal találjuk szembe magunkat, csak itt a mezők már ki vannak töltve. Ezeket a mezőket módosíthatjuk tetszés szerint, akár másik kategóriát is választhatunk hirdetésünknek.
  Ha már meglévő képet szeretnénk lecserélni, akkor előfordulhat, hogy böngészőnk gyorsítótárazása miatt az új képek feltöltése után is a régi képek jelennek meg a Székely Hirdetőn. Ez esetben megoldást jelent böngészőnk gyorsítótárának ürítése, de a legbiztosabb megoldás, ha töröljük a hirdetést, és újra feladjuk az új képekkel. Ebben az esetben nem fordulhat elő, hogy bárki másnál is a régi képek jelenjenek meg az új képek helyett.
  A kívánt módosítások után a Mentés gombra kattintva a hirdetés módosul. A Székely Hirdető gyorsítótárazása végett néha egy kis időbe is beletelhet, amíg a módosítás mindenki számára elérhető lesz.

 3. Hirdetés aktualizálása / megújítása

  A HIRDETÉSEIM menüpontban a hirdetéssel végezhető műveletek közt megtaláljuk az Aktualizálás opciót, amivel egy pillanat alatt megújíthatjuk hirdetéseinket, így a hirdetési listák élére kerülve teljesen aktuális hirdetésként szerepel majd, mintha most adtuk volna fel. A hirdetés aktualizálása egy nap csak egyszer végezhető el.
  A hirdetés rendszeres aktualizálásával megtöbbszörözhető a hirdetés nézettsége, mivel a látogatók többsége csak a teljesen aktuális hirdetések közt böngészik.

 4. Hirdetés törlése

  A HIRDETÉSEIM menüpontban a hirdetéssel végezhető műveletek közt megtaláljuk a törlés gombot, amivel törölhetjük hirdetésünket. A törlés nem visszavonható művelet.

 

Felhasználói fiókkal kapcsolatos műveletek

 

Előfordulhat hogy rég nem használt fiókunkkal nem tudunk bejelentkezni, mert elfelejtettük felhasználónevünket vagy jelszavunkat, esetleg változtatni szeretnénk regisztrációkor megadott adatainkon, úgymint név, jelszó vagy e-mail cím. Ezekre az esetekre nyújtanak segítséget az alábbi útmutatók.

  Elfelejtett jelszó lecserélése

  Ha elfelejtettük jelszavunkat a bejelentkezési modul Elfelejtette jelszavát? hivatkozására kattintva és a regisztrációkor megadott e-mail cím és biztonsági karaktersor megadásával a rendszer elküld Önnek egy ellenőrző kódot tartalmazó e-mailt, amelyet beilleszthet az előbb elkezdett jelszócsere folyamat következő lépésében a felhasználónévvel együtt, amit az új jelszó megadása követ következő lépésként. Sikeres jelszócsere esetén bejelentkezhet a Székely Hirdető felhasználói felületére az új jelszóval.
  Ez a szolgáltatás is csak érvényes e-mail címmel való regisztráció eseten működik.
  Egyes e-mail szolgáltatók bizonyos idő után, ha nincs aktivitás a postafiókban, felfüggesztik a postafiókot, ezért ilyen esetben érdemes először meggyőződni a postafiók érvényességéről, mivel függőben lévő postafiók nem tud a rendszerünktől e-mail fogadni.

 1. Profiladatok módosítása

  Regisztráció után bejelentkezve a felhasználói felületre a főmenü ADATLAP menüpontjában lehetőség van a regisztrációkor megadott név, jelszó és e-mail cím megváltoztatására, valamint megadhatjuk az ezután hirdetés feladáskor automatikusan kitöltésre kerülő település és megye valamint telefonos elérhetőség mezőket. Az itt módosítható név jelenik meg a hirdetésekben az elérhetőségnél a Hirdető mezőben.

 

Gyakran ismétlődő kérdések

 

Kérdés: Bejelentkeztem az e-mail címemmel, de nem találom a hirdetéseimet, esetleg régebbi hirdetéseim jelennek meg. Miért?
Válasz: Önnek valószínüleg több fiókja van a Székely Hirdetőn, ami ellenkezik szabályzatunkkal. Valószínüleg ez többszörösen feladott hirdetéseket is jelent, ami ugyancsak ellenkezik szabályzatunkkal. Törölje egyik vagy másik fiókjában a hirdetéseit, és csak egyik fiókját használja. Ha segítségre van szüksége ebben, vegye fel a kapcsolatot velünk a KAPCSOLAT menüpontban.

 

Kérdés: Az apróhirdetéshez mellékelt kép miért nem jelenik meg a hirdetés feladása után?
Válasz: Rendszerünk legfeljebb 9 megabájtos JPEG, PNG vagy GIF formátumú képek csatolását engedélyezi az apróhirdetés mellé, továbbá böngészőjének tudnia kell a flash, java vagy html5 alapú képfeldolgozást. Kérem ellenőrizze, hogy a csatolni kívánt kép és böngészője megfelel-e ezeknek a követelményeknek. Ha nem tudja ellenőrizni böngészőjét, akkor próbálja csatolni a képeket a hirdetés módosításakor vagy új hirdetés feladásakor más böngésző segítségével, esetleg más munkaállomáson.

 

Kérdés: Nem tudok bejelentkezni regisztrálás után.
Válasz: Bejelentkezéskor engedélyeznie kell böngészője süti (cookie) funkcióját portálunkra is. Előfordulhat hogy böngészője adatvédelmi beállításai túlságosan magasra vannak állítva, ezért blokkolják oldalunk sütijeit. Kérem módosítsa adatvédelmi beállításait, vagy próbáljon bejelentkezni oldalunkra más böngésző segítségével.

 

Kérdés: Miért nem jelenik meg az ÁR mező bizonyos hirdetéseknél?
Válasz: Az ÁR mező kitöltése opcionális a hirdetés feladásakor. Ha a hirdető nem szeretné megjeleníteni ezt az adatot, akkor azt mellőzheti.

 

Kérdés: Nem tudok üzenetet küldeni a hirdetőnek, az e-mail küldés gomb nem aktív?
Válasz: A hirdetés feladásánál a hirdető engedélyezheti vagy tilthatja, hogy e-mail üzenettel lehessen kapcsolatba lépni vele, rendszerünkön keresztül. Ha tiltja ezt az opciót, akkor csak a kapcsolati adatoknál vagy az üzenet tartalmában megadott telefonszámon, e-mail címen vagy webcímen lehet őt elérni.

Kérdés: Miért nincs az apróhirdetések között a korábban feladott hirdetésem?
Válasz: Az apróhirdetés feladásakor a hirdető el kell fogadja felhasználási feltételeinket, amely tartalmazza azt is, hogy milyen jellegű apróhirdetések feladása nem megengedett, vagy milyen feltételek mellett lehet hirdetni portálunkon. Az Ön hirdetése nem felelt meg ezen feltételeknek, ezért töröltük azt.

Kérdés: Miért nem jelenik meg a "A hirdetés szövege" mező az apróhirdetés feladásakor?
Válasz: Valószínűleg telepítve van az Ön böngészőjéhez az ADBLOCK beépülő modul, vagy egyéb szöveges mezőt blokkoló program. Az ilyen modulok kikapcsolása megszünteti a problémát és a "A hirdetés szövege" mező ismét látható lesz.

Kérdés: Miért böngészik mások apróhirdetéseit többen, mint az enyémet?
Válasz: Valószínűleg azokra a termékekre/szolgáltatásokra nagyobb a kereslet, vagy az Ön apróhirdetése nem a látogatók ízlése szerint lett feladva. Kérem olvassa el "A Székely Hirdető 5 tippje a hatékony apróhirdetés feladásához" cikkünket, amely bizonyosan növeli az Ön hirdetésének látogatottságát és hatékonyságát.

 

Kérdés: Mit tegyek, ha itt nem találtam választ a problémámra?
Válasz: Kérem forduljon bizalommal hozzánk, és írja meg problémáját nekünk ide kattintva, és mi a lehető leggyorsabban próbálunk válaszolni kérdésére.

 

 

Egyéb problémákkal kapcsolatos űrlap kitöltése

 

Ha a fent leírt útmutatókban vagy a gyakran ismétlődő kérdésekben nem talált megoldást az oldal használata során felmerülő problémával kapcsolatosan, írja meg nekünk ide kattintva a kapcsolattartó űrlapot kitöltve, és mi kapacitásunktól függően akár azonnal segítünk megoldani a problémáját.
A folyamat felgyorsítása érdekében kérem írja meg a lehető legrészletesebben pontosan hol akadt el az oldal használata során, esetleg milyen hibaüzenetet térített vissza a rendszer, továbbá milyen böngészőt és annak melyik verzióját használja.