Szponzorált hirdetés

Hirdetés tartalma

1. Épített országúti kerékpár, maximum 175-180 centiig kényelmes. Válogatott minőségi alkatrészek, CampagnoloXenon flyback váltók és kapcsolók, Schwinn váz, dura-ace, sachs, stb. Igény szerint 2 személyes gyerekszállítóval is. Futóval 1950 lej, nélküle 1750, futó 750
2. Wheeler felső kategóriás mtb kímélt állapotban olajos tárcsás és fékváltós, merevíthető teló, XT váltók és hajtáslánc, Continental gumik. Kitűnő vezetési élményt ad és 185cm felett is kényelmes csak prémium minőségű alkatrészekkel szerelve! Fix ára 1950, csere 2500.
3. ELKELT Giant, kék unisex, max 175 cm magasságig. A következő vadonat új cserélt alkatrészek: Continental külső és belső gumik, első fogaskerék tárcsák, hátsó fogaskerék tárcsák, lánc, ülés, Deore fék, markolatok, tengely, fűzés, üléscső, kormánypipa, fékváltó kapcsolók, szervizben és mind márkás alkatrészekkel 780 lej értékben! Azóta100km futott, ára 750 lej. ELADVA

Információkkal telefonon tudok szolgálni. Csere bármivel lehetséges kivéve lestrapált roncsok és haszonállatok. Szállítást ha nem túl messze akkor ingyenesen megoldom, de távolabb is csak üzemanyag árban. Köszönöm a figyelmet.

Információk a hirdetésről

Ár750 RON (alkudható)
Termék állapotaHasznált
Hirdetés jellegeKínál
Feladási idő2024.04.15
Megtekintve4 alkalommal
Azonosító#613179

Kapcsolat a hirdetővel

HirdetőTrio Gsm
TelepülésSzékelyudvarhely / Hargita megye
Szponzorált hirdetés

Felhívás

A szekelyhirdeto.info nem felel a hirdetésben leirtakért és nem tudja garantálni azok pontosságát. A saját biztonsága érdekében legyen mindig körültekintő, soha ne utaljon előre pénzt vagy adjon ki pénzügyi információt. Olvassa el adatvédelmi irányelveinket.
Megosztás:
Hirdetés jelentése