Szponzorált hirdetés

Hirdetés tartalma

Eladó egy új Nitro OBD2 tuning chip, mely az összes OBD2 benzin üzemű autóhoz jó.

A teljesítményt (Lóerőt) 35%-al, a nyomatékot 25%-al növeli, míg a fogyasztás nem hogy nem nő, hanem inkább csökken.

A behelyezését követően 200 Km-en keresztül gyűjti az adatokat a motorról és a vezetési stílusról, majd ez alapján újra írja az injekciós térképet, elvégzi a motor finom hangolását és megkeresi a rejtett tartalékait.

A hagyományos tuning módszerekkel szemben ez olcsó, 100%-osan biztonságos, nem károsítja a motort és nem okoz végleges változást. Az eltávolítása után a motor régi vezérlése lép újra életbe.

Beüzemelése teljesen egyszerű. Az OBD2 csatlakozó általában a kormányoszlop és az ajtó közötti részen, a műszerfal alsó részén a biztosíték táblán található. A slusszkulcs kihúzott állapotában csatlakoztatni kell a tuning chippet, majd bedugni a kulcsot és ráadni a gyújtást. (a motort ekkor még nem kell beindítani.) Ezután a reset gombot nyomva kell tartani körülbelül 5 másodpercig, majd 30-54 másodperc múlva beindítani a motort és ezzel üzembe is van helyezve a chip. Ezt követően körülbelül 200 Km-en keresztül gyűjti a chip az információkat, majd a motor vezérlésének újrahangolásával eléri a teljesítmény és nyomaték növekedést.

Információk a hirdetésről

Ár60 RON
Termék állapotaÚj
Hirdetés jellegeKínál
Feladási idő2019.10.18
Megtekintve474 alkalommal
Azonosító#393789

Kapcsolat a hirdetővel

HirdetőIstvan
TelepülésKaszon / Hargita megye
Szponzorált hirdetés

Felhívás

A szekelyhirdeto.info nem felel a hirdetésben leirtakért és nem tudja garantálni azok pontosságát. A saját biztonsága érdekében legyen mindig körültekintő, soha ne utaljon előre pénzt vagy adjon ki pénzügyi információt. Olvassa el adatvédelmi irányelveinket.
Megosztás:
Hirdetés jelentése