Szponzorált hirdetés

Hirdetés tartalma

Macon Winch 13000csörlő

Vonóerő: 13000lbs / 5,897kg
Motor: 6,8 LE
Fékrendszer: erősített automata
Bolygómű: 3 fokozatú Wound Seria
Áttétel: 216:1
Drótkötéllel: 36 kg
Szintetikus kötéllel: 24 kg
Mérete: 540 x 160 x 260 mm
Szintetikus kötéllel szerelve: 470 Euro

48 órán belüli házhoz szállítás! 3 év garancia!

Akciónk keretében minden Macon Winch 13000 Speed csörlőhöz egy vezetéknélküli távirányítót és vízzáró takaróponyvát kap!

Van olcsóbb csörlő is a piacon - igen, tudjuk. Mi nem a legalacsonyabb árat, hanem minőséget nyújtunk!
A csörlő nem divat termék, hanem egy szerszám, amiből mindenki jó minőségű, megbízható és strapabíró szerkezetet szeretne! A Macon csörlő első ránézésre hasonló, mint a többi csörlő, de a szakavatott szemek látják a különbségeket:

Erős, hermetikus védelemmel ellátott motor. Egy darabból álló bolygómű, így sokkal jobban ellenáll a víznek! Szabadonfutója nem tolózáras, hanem a megbízhatóbb reteszelő szerkezetű! Áttételének köszönhetően sokkal gyorsabb, mint a konkurens márkák. Erősített, teljesen zárt fékrendszer. Ellenáll a melegedésnek és nem "csörömpöl", mint a görgős vagy a betétes fék! A vezérlés doboza a csörlő motor tetején. Így többé nem kell a felszerelésével bíbelődni, nem kell a dob tetejére (ahol folyamatosan beleér a kötél) szerelned, nincsenek felesleges kábelek. A dobozban nem 2db régi típusú relé, hanem 500A contactor van IP68-as vízvédelemmel.
A vezetékes távirányító nem a megszokott műanyag joystick, hanem egy teljes gumiborítású, fémkapcsolós távirányító, ami még azt is túléli, ha átmegy rajta a kerék.
A Macon 13000 csörlőkhöz egy új fejlesztésű távirányítót adunk. Nagyobb méretű így kesztyűben könnyebb kezelni és egy erősebb jeladó is belefért. Gumi tok védi a sérülésektől
Az alsó árkategóriás csörlőket olcsó drótkötéllel szerelik, ami nagyon kemény! Nehéz vele dolgozni és a csörlőre tekeredve is folyamatosan megtörik. A Macon csörlőn puhább kötél van, ami sokkal könnyebbé teszi a munkát és a csörlőben sem tesz kárt.

A.

Információk a hirdetésről

Ár350 EUR
Termék állapotaÚj
Hirdetés jellegeKínál
Feladási idő2019.12.06
Megtekintve2069 alkalommal
Azonosító#464559

Kapcsolat a hirdetővel

HirdetőMacon
TelepülésNagykároly / Szatmár megye
Szponzorált hirdetés

Felhívás

A szekelyhirdeto.info nem felel a hirdetésben leirtakért és nem tudja garantálni azok pontosságát. A saját biztonsága érdekében legyen mindig körültekintő, soha ne utaljon előre pénzt vagy adjon ki pénzügyi információt. Olvassa el adatvédelmi irányelveinket.
Megosztás:
Hirdetés jelentése