Szponzorált hirdetés

Hirdetés tartalma

Egy szett kereket kínálok eladásra vagy esetleg el is cserélném értelmes dolgokra. Kopásmentes, karcok és tojpadások nélkűl, másfél éve vásárlódott de ezen a tavaszon már nem volt felszerelve mert a kocsi a téli szettel adódott el.
A felnik eredeti VW konszern gyári 16 os nagyon vastag falú alu ötvözet, a gumik szinte új állapotú Sunfull erősített oldalfalú és peremvédős is egyszerre, kerekenként 750 kilót bír ez a fajta XL es típus, frissen egyensúlyozva (ellenőrizve) tehát csak fel kell csavarozni az autóra! Első sorban VW Sharan, Ford Galaxy, Seat Alhambra törzskönyv méretei ezek 215-55-16 és 1.2 centivel emeli a hasmagasságot a normál 205 össel szemben, macskaköves úton, vagy földúton, Székelyudvarhely bőrsima autópályáin nagyon előnyös és komfortos:) megy még T4, egyes újabb Passatok, 4motion típusok vagy más 5x112 osztókörű autóra. A gumik külön 950 lej, a felnik külön 1100 lej, egyben a szett ára viszont csak 1590 lej és így még a kb 100 lej szerelési, egyensúlyozási költséget is megspórolod, sőt ingyen föl is szerelem és/vagy a helyszíni próba lehetséges.
(egy ilyesmi gumi jelenleg 400 lej körűl mozog)
Tel: 0745797778 Köszönöm a figyelmet!

Információk a hirdetésről

Ár950 RON (alkudható)
Termék állapotaHasznált
Hirdetés jellegeKínál
Feladási idő2024.04.09
Megtekintve43 alkalommal
Azonosító#822371

Kapcsolat a hirdetővel

HirdetőTriogsm
TelepülésSzékelyudvarhely / Hargita megye
Szponzorált hirdetés

Felhívás

A szekelyhirdeto.info nem felel a hirdetésben leirtakért és nem tudja garantálni azok pontosságát. A saját biztonsága érdekében legyen mindig körültekintő, soha ne utaljon előre pénzt vagy adjon ki pénzügyi információt. Olvassa el adatvédelmi irányelveinket.
Megosztás:
Hirdetés jelentése