Szponzorált hirdetés

Hirdetés tartalma

Részletek
A Metalubs X Protect polikerámiás komponenseket tartalmazó fémfelület-nemesítő. Az új generációs, természetbarát Metalubs X Protect egyaránt ajánlott új és használt dízel, benzin és gáz motorok kezelésére. A Metalubs X Protect kémiai reakcióba lépve a fémfelületek molekuláival, egy rendkívül erős védőréteget hoz létre, amely védelmet nyújt a kopás és korrózió ellen még extrém igénybevétel esetén is.

Adagolás

Az első alkalommal a motorolaj mennyiség 5-10%-át, a váltóolaj mennyiség 10%-át helyettesítsük. A későbbi olajcseréknél 2.5%-os arányban adagoljuk.

Megjegyzés: Csak kézi sebességváltók és differenciálművek esetében alkalmazható. Használat előtt a dobozt össze kell rázni. Meleg motorba töltendő!

Hatásai

Növeli a teljesítményt, javítja a hidegindítást, csökkenti a kopást, csökkenti a káros anyag kibocsájtást, csökkenti az üzemanyag fogyasztást, csökkenti a súrlódás általi energiaveszteséget 60%-al.

Csökkenti a motor hőmérsékletét, csendesebbé teszi a motort és meghosszabbítja az olajcserék közti időtartamot.

Extrém igénybevétel esetében is kiválóan védi a motort, tesztelve katalizátoros és turbó motorok esetében is.

250 ml ℮ | 8,45 fl. oz

Németországban gyártott.

Információk a hirdetésről

Ár195 RON
Termék állapotaÚj
Hirdetés jellegeKínál
Feladási idő2019.10.18
Megtekintve526 alkalommal
Azonosító#392718

Kapcsolat a hirdetővel

HirdetőJános Ernő
TelepülésCsikszereda / Hargita megye
Szponzorált hirdetés

Felhívás

A szekelyhirdeto.info nem felel a hirdetésben leirtakért és nem tudja garantálni azok pontosságát. A saját biztonsága érdekében legyen mindig körültekintő, soha ne utaljon előre pénzt vagy adjon ki pénzügyi információt. Olvassa el adatvédelmi irányelveinket.
Megosztás:
Hirdetés jelentése