Szponzorált hirdetés

Hirdetés tartalma

ELADVA! TGB kisebb/közepes méretű atv, nem kínai, erős kétütemű motorral, olajos tárcsafék, nagyon masszív váz (a hátsó tengely vastagabb mind a 200asoké!), teleszkópok, gumik még gyáriak. 5éve van a tulajdonunkban de csak alkalomszerűen használt, évi 3-4 alkalommal. 110 kilóig van kiadva, így felnőtt is használhatja, méretileg felfér egy nagy s még két kisebb gyerek is. Vonóhorog előkészítés is van és akár 2 felnőttel is megy sík terepen vagy kisebb emelkedőn. Olyan 8-9 évtől biztonságos. Ha a vezető leesne úgy automatikusan leveszi a gyújtást és azonnal megáll, ezt a biztonsági funkciót egy csuklópánt működteti. Indítása kulcs után mind az autóknál vagy lábbal. Sebességváltó automata, ezért bárki könnyen kezelheti. Mindez egy komoly kis ötvenesben!
Szükség esetén a vevő által kért helyszínre szállítom INGYEN, vagy messzebb is csak az üzemanyag árában olcsón. Csere utánfutóra vagy nagy méretű atv re, autó trailerre érdekel. A csere ára ajánlattól függően változhat, beszámolok olcsó áron akár több telefont is, de pótolni is tudok akár 1000 eurot is ha van értelme:)

A kis gép ára 2750 lej vagy 575 euro, ez az ár magában foglalja a szállítást és NEM alku képes.
(A KISEBBIK KÉK ATV ELKELT)

Az utolsó két képen egy szintén taiwani nagytestű Adli látható, 2 személyre van írva, hivatalos RAR törzskönyvben, talon, a HR rendszám jelenleg kivonatva, de vissza helyezhető igény szering fekete vagy sárga számra is. Az eredeti gyári könyve is megvan. Előre menet automata, üres, tolatás kézzel kapcsolhatók, önindító, duda, kanyarjelző, stb. Ára 875 € vagy csere ára 1100 €.

További képeket vagy videokat is tudok küldeni. Köszönöm a figyelmet. Szerencsés vásárt!

Információk a hirdetésről

Ár575 EUR (alkudható)
Termék állapotaHasznált
Hirdetés jellegeKínál
Feladási idő2020.01.31
Megtekintve942 alkalommal
Azonosító#611918

Kapcsolat a hirdetővel

HirdetőTrio Gsm
TelepülésSzékelyudvarhely / Hargita megye
Szponzorált hirdetés

Felhívás

A szekelyhirdeto.info nem felel a hirdetésben leirtakért és nem tudja garantálni azok pontosságát. A saját biztonsága érdekében legyen mindig körültekintő, soha ne utaljon előre pénzt vagy adjon ki pénzügyi információt. Olvassa el adatvédelmi irányelveinket.
Megosztás:
Hirdetés jelentése