Szponzorált hirdetés

Hirdetés tartalma

Felújítva, restaurálva komoly szakember által, az utolsó csavarig, sok új alkatrésszel. Vidéki sárga rendszámon volt, adózva fizetve de jelenleg kivonatva erdő-mező-magánfelhasználású státuszban várja új gazdáját.
Új csomagtartó box, elő és hátrameneti váltó, alufelnik széles vegyes gumikkal, új tükrök, kanyarjelzők, új hátsó csomagtartó konzol, új akkumulátor, új karburátor, szimeringek, csapágyak, ledes kanyarjelzők, minden pakolás, olajpumpa felújítás, úgy görgők, új kuplung rész, új ferodó benne, stb. Az első gombérintésre begyúl bármilyen időjárásban, hidegben is. Külön hátrameneti sebességet is lehet kapcsolni a tolatáshoz, ami nagyon ritka az ilyen 50 es kategóriában, benzinóra, vészjelző és még sok más extra mind a nagy motorokon, forgalomra való felkészülésre kiváló, két gyereknek is bőséges a hely, de ha kicsik akkor háromnak is!
Ez nem Zengshu, Shineraj, Hókuszpók és sok sok munkaóra, türelem van benne, éppen ezért 4950 lej az ára, és cserélni is ebben az értékben leszek hajlandó. Az ár tartalmazza az INGYENES házhoz vitelt a környéken és néhány hasznos apróságot bónuszban. A fent leírtak függvényiben hívhatnak az értelmes érdeklődők: 0745797778.

Információk a hirdetésről

Ár4 950 RON (alkudható)
Termék állapotaHasznált
Hirdetés jellegeKínál
Feladási idő2024.03.12
Megtekintve29 alkalommal
Azonosító#697878

Kapcsolat a hirdetővel

HirdetőTriogsm
TelepülésSzékelyudvarhely / Hargita megye
Szponzorált hirdetés

Felhívás

A szekelyhirdeto.info nem felel a hirdetésben leirtakért és nem tudja garantálni azok pontosságát. A saját biztonsága érdekében legyen mindig körültekintő, soha ne utaljon előre pénzt vagy adjon ki pénzügyi információt. Olvassa el adatvédelmi irányelveinket.
Megosztás:
Hirdetés jelentése