Szponzorált hirdetés

Hirdetés tartalma

Az utolsó csavarig szétszedve, megerősítve, ujjáépítve, kezelve, festve, restaurálva. A munkafolyamatokról fotók készűltek. Kiválóan alkalmas gyerekek szállítására, és az asztal/pad részeket kiemelve bármilyen házi munkához. Magas építésű, még az erdőben sem ér le sehol, egy közepes quad már könnyedén húzza. Középen napernyő helyezhető el, az asztallap magassága is állítható, Samurai, Feroza, Vitara is kiválóan húzza, kis és közepes gyerkőc 4-6 ülhet benne a kényelmes hátas székeken.
Ára és nem irányára 650 euro vagy 3190 lej, ebben benne van az ingyenes házhoz vitel is.
A kis futóban rengeteg munka és pénz van! - így szinte csak anyag áron eladó...

Bérelhető is, egy gyerekzsúr vagy teljes hétvége p-sz-vasárnap 200 lej, ez magában foglalja a rendszámozott nagyobb futót is az el és vissza szállításhoz, vagy akár viszem hozom is.
Nagyméretű quad is bérelhető épeszű és óvatos apukáknak, ennek napi díja 50 €, itt is az oda s vissza szállítás ingyenes, de akár aszfalton is elvihető a fekete rendszámmal (B vagy A kat!)

Tel: 0745797778.

Információk a hirdetésről

Ár650 EUR (alkudható)
Termék állapotaÚj
Hirdetés jellegeKínál
Feladási idő2024.04.15
Megtekintve15 alkalommal
Azonosító#729228

Kapcsolat a hirdetővel

HirdetőTrio Gsm
TelepülésSzékelyudvarhely / Hargita megye
Szponzorált hirdetés

Felhívás

A szekelyhirdeto.info nem felel a hirdetésben leirtakért és nem tudja garantálni azok pontosságát. A saját biztonsága érdekében legyen mindig körültekintő, soha ne utaljon előre pénzt vagy adjon ki pénzügyi információt. Olvassa el adatvédelmi irányelveinket.
Megosztás:
Hirdetés jelentése