Szponzorált hirdetés

Hirdetés tartalma

Hasznos rakfelület 345 x 170 x 175 cm magos, inkább dubákkal és mikrobuszokkal ajánlott húzni, de rövid távon kiskocsihoz is adjuk. Raktér volumen 10.8 köbméter. 2 db 750 kilós tengely. Autópálya sebességre is omologálva! Igény esetén, pótkerék, lekötő spaniferek, összecsukható rámpa ATV vagy kistraktor pakoláshoz, húzófej lezáró, 13/7 átalakító, páncél lezáró és helyszínre ki vagy hazaszállítás is kérhető. Egy 2 szobás lakás jól pakolva kettőböl elszállítható. Tehát ha sok az áru, vagy épp külföldi munka után költöznél haza csak hívnod kell.

1 nap vagy alkalom 38 €
2 nap 33 € / nap (a második nap 33euro)
3 nap 30 € / nap (a harmadik nap 30euro)
4 nap 27 € / nap (a negyedik nap 27euro)
5 nap 24 € / nap (az ötödik nap 24euro)
6 vagy ennél több naptól felfelé 24 € / nap és a
7 - edik nap INGYENES

Az 1 vagy 2 vagy akár több hét "kinntartózkodás" esetén egyedi árkalkulációval számolunk és jó esetben csak az időtartam fele vagy harmada fizetendő, vagyis csak a valós használati idő!

Az árkalkuláció a hozzávetőleges kilométer, terhelés, napok száma vagy a rakomány bonyolúltsága függvényében változó lehet a fent leírtaktól, akár több vagy éppen kevesebb.

Alapítványoknak, sportkluboknak, civil szervezeteknek, valamint tanintézményeknek és a magyar történelmi egyházak részére extra kedvezmény is járhat.

REMORKA☆Logistic™️
Tel: 0745797778 triogsm@yahoo.com
Pontos - korrekt - kiszámítható.

Információk a hirdetésről

Ár24 EUR
Termék állapotaHasznált
Hirdetés jellegeKínál
Feladási idő2024.04.09
Megtekintve49 alkalommal
Azonosító#847020

Kapcsolat a hirdetővel

HirdetőTriogsm
TelepülésSzékelyudvarhely / Hargita megye
Szponzorált hirdetés

Felhívás

A szekelyhirdeto.info nem felel a hirdetésben leirtakért és nem tudja garantálni azok pontosságát. A saját biztonsága érdekében legyen mindig körültekintő, soha ne utaljon előre pénzt vagy adjon ki pénzügyi információt. Olvassa el adatvédelmi irányelveinket.
Megosztás:
Hirdetés jelentése