Szponzorált hirdetés

Hirdetés tartalma

Ez a csodálatos ház rád vár.
Békéscsabán, kertvárosi környezetben, Erzsébethelyen, főút mellett a Franklin utcán található a 2001-ben épített, két generációs családi ház. Kíváló infrastrukturával rendelkezik, hiszen 2 percre vannak a buszmegállók. A közelben van egy bölcsőde illetve néhány percre egy óvoda és egy általános iskola is megtalálható. A belváros pár perc alatt elérhető, akár kerékpárral is. A közelben található kisebb élelmiszerboltokban és a pár percnyire levő TESCO-ban el lehet végezni a napi bevásárlást. Az orvosi rendelő és a gyógyszertár is pár sarokra van a háztól.
A kényelmes, nagy konyha segítséget nyújt egy finom vacsora megfőzésére, amit a konyhával egybeépített étkezőben tud elfogyasztani a család. Az élelem eltárolását a kamra biztosítja, amelybe egy kombi hűtő is elfér. Így minden kéznél van és elfér.

A nappali hatalmas ablakain át még a legszürkébb napon is csodás fény szűrődik be.

Nyáron a légkondicionáló hűsíti le a házat, télen a gyönyörű csempekályha mellett a padlófűtés és radiátoros fűtés segíti felmelegíteni a "messziről jött vándorokat".

A kényelmes fürdőszobában levő sarokkádban vagy külön tusolófülkében felfrissülhet a család.

A nagy ház alsó része 2 db WC-vel rendelkezik a család és a barátok kiszolgálására.

Ha elfáradtak az alsó szinten 3db hálószoba várja a nyugalomra vágyókat. Az ablakokon szúnyogháló és redőny biztosítja a nyugodt alvást. Az egyik szobához gardróbszoba is tartozik beépített szekrénnyel.

Az alsó szinten helyet kapott még egy mosókonyha, amiben található a mosógép a tisztítószerek és a Viessmann kazán. A ház fűtésrendszerét és melegvízellátását ez a kazán végzi, amelynek munkáját a tetőn elhelyezett napkollektor is segíti.

A felső szintre fenyőlépcső vezet fel, ahol 2 szoba és egy-vevő igényei szerint kialakítható -konyha vagy dolgozó szoba található.

A felső szinten egy kényelmes fürdőszoba is van, amelyben egy zuhanykabin és egy WC is helyet kapott. Minden vizes helyiségben kerámia járólapa szobákban laminált padló található.

Belső gyönyörű, igazi fenyő ajtókat és a lépcsőt egy békéscsabai asztalos mester pontos méretre készítette.

A külső ajtók és ablakok első osztályú, kíváló minőségű, hőszigetelt, műanyag nyílászárók.

A ház biztonságáról riasztórendszer gondoskodik.

A hátsórészben van 2 db dupla garázs szekcionált Hörmann, hófehér garázskapukkal és egy 1 szobás kis lakás.

A kis lakásban található egy szoba, egy fürdőszoba wc-vel és zuhanyfülkével, valamint egy konyha is. Hűvös idöben a lakórész melegét konvektorok biztosítják. Ez a csinos kis lakás kiadásra is alkamas, mert teljesen elkülönül a nagy háztól.

Ha szeretsz kertészkedni vagy csak kipróbálnád milyen saját magatoknak termelni zöldés azt frissen megenni vagy készíteni valami egészséges finomságot a család számára, akkor a hátsó kertben a termő gyümölcsfák (cseresznye, alma, és meggyfa) mellett ezt megteheted.

Információk a hirdetésről

Ár39 900 000 HUF
Termék állapotaKitűnő
Hirdetés jellegeKínál
Feladási idő2019.10.18
Megtekintve693 alkalommal
Azonosító#424342

Kapcsolat a hirdetővel

TelepülésBékéscsaba / Magyarország
Weboldalhttp://topperczererika.simplesite.com/
Szponzorált hirdetés

Felhívás

A szekelyhirdeto.info nem felel a hirdetésben leirtakért és nem tudja garantálni azok pontosságát. A saját biztonsága érdekében legyen mindig körültekintő, soha ne utaljon előre pénzt vagy adjon ki pénzügyi információt. Olvassa el adatvédelmi irányelveinket.
Megosztás:
Hirdetés jelentése