Szponzorált hirdetés

Hirdetés tartalma

Eladó TULAJDONOSTÓL Újkertben, a Füredi úton található frissen és fiatalosan felújított összkomfortos, nyugati tájolású lakás, melynek alapterülete 53 m² + 3 m² erkély.
A lakás teljes gépészeti és esztétikai felújításon esett át. Az új konyhabútor magas minőségű beépített konyhagépekkel (elektromos sütő, elektromos főzőlap, páraelszívó, hűtő) áll az új tulajdonos rendelkezésére. Továbbá teljes körűen megújult a fürdőszoba minőségi szaniterekkel kiegészítve, a hideg és meleg burkolatok ki lettek cserélve, új acél, biztonsági bejárati ajtó és új beltéri ajtók találhatóak a lakásban.
Jelenlegi elrendezésével kellemes méretű, barátságos, rendkívül fényes és minden igényt kielégítő ingatlan. A helykihasználás optimális, elosztása nagyszerű, az előszobából nyílik a nappali, mely ideális helyszíne a kikapcsolódásnak és a családi, baráti összejöveteleknek. A nappalihoz tartozó, nyugati tájolású erkélyről gyönyörű zöld parkra látunk és a panoráma is megkapó. A lakás további két külön bejáratú szobával rendelkezik, a hálószoba a pihenés szigete, a másik szoba ideális hálónak, dolgozószobának, gyerekszobának vagy étkezőnek, illetve vendégszobának is. A fürdőszoba káddal felszerelt, a WC külön helyiségben található. A konyha magában foglalja az étkezőt is.
A lakás liftes, tiszta, pénzügyileg is rendezett, folyamatosan karbantartott lépcsőház nyolcadik emeletén található.
Kedvezőek a fenntartási költségek: a közös költség: 9116 Ft/hó. A víz-, melegvíz, és a villanyfogyasztás egyedi mérés alapján kerül fizetésre, a fűtést a távhőszolgáltató biztosítja, mely helyiségenként egyedileg szabályozható.
Karnyújtásnyira posta, óvoda, iskola, bevásárlási lehetőség, orvosi rendelő, ezen kívül 3 perces sétával a közelben található még több étterem, dohánybolt, üzletek, pékség, Aldi, Malompark (Praktiker, Interspar), benzinkút, patika, Ázsia Center stb.
Kiváló a közlekedés a környéken, 2-es villamos, buszmegállók néhány perc sétára, ennek köszönhetően az egyetemek elérhető közelségben.

Információk a hirdetésről

Ár74 000 EUR (alkudható)
Termék állapotaÚj
Hirdetés jellegeKínál
Feladási idő2019.10.22
Megtekintve556 alkalommal
Azonosító#504050

Kapcsolat a hirdetővel

TelepülésDebrecen / Magyarország
Szponzorált hirdetés

Felhívás

A szekelyhirdeto.info nem felel a hirdetésben leirtakért és nem tudja garantálni azok pontosságát. A saját biztonsága érdekében legyen mindig körültekintő, soha ne utaljon előre pénzt vagy adjon ki pénzügyi információt. Olvassa el adatvédelmi irányelveinket.
Megosztás:
Hirdetés jelentése