Szponzorált hirdetés

Hirdetés tartalma

Sziasztok
Eladó Erdélyben, a Bucsin tetőn, Hargita megyében, új építésű könnyű szerkezetes nyaraló. A nyaraló a csodálatos parajdi só bánya és a szovátai Medve tó közelében van.
A ház új építésű, emeletes. Az alsó szinten ahogy a teraszról be lépünk a házba egy előtérbe jutunk ahonnan az emeletre tudunk fel menni kényelmes lépcsőkön, majd a konyhába érünk ahonnan nyílik a fürdőszoba a kamra meg a tágas nappali.. A nappaliban kandalló van. A fürdőszobában tágas fürdőkád van és egy fa tüzelésű kazán amely az egész házat el látja meleg vízzel. Az emeletre fel jutva egy kis előszobába érkezzünk ahonnan nyílik a nagy hálószoba meg két kisebb szoba. A lakás be van bútorozva az új tulajdonosnak csak a ruháit kell hoznia. Az udvaron kis virágos kert is van, kocsi be álló, egy kis mellék épület ahol a fát tárolhatjuk. A ház bejáratánál egy fedett terasz van ahol kellemesen ki lehet ülni A villanyt a házban egy benzines aggregátor szolgáltatja. A szomszédok kedves emberek olyan itt mint egy kedves kis falú. A bevásárlást a közeli falúba oldhatjuk meg amely 20 perc autóval A telek mérete 5 ár. Télen a síelni szeretőknek nyáron meg a kis gombászóknak, a csendet szeretőknek ajánljuk friss levegő szép környezet
Megosztásokat előre is köszönöm. Érdeklődni privátban kérem. Ára 55 ezer euro.

Információk a hirdetésről

Ár55 000 EUR
Termék állapotaÚj
Hirdetés jellegeKínál
Feladási idő2019.10.25
Megtekintve3188 alkalommal
Azonosító#563550

Kapcsolat a hirdetővel

HirdetőMónika
TelepülésBucsin / Hargita megye
Szponzorált hirdetés

Felhívás

A szekelyhirdeto.info nem felel a hirdetésben leirtakért és nem tudja garantálni azok pontosságát. A saját biztonsága érdekében legyen mindig körültekintő, soha ne utaljon előre pénzt vagy adjon ki pénzügyi információt. Olvassa el adatvédelmi irányelveinket.
Megosztás:
Hirdetés jelentése