Szponzorált hirdetés

Hirdetés tartalma

KIADÓ GÖRÖGORSZÁGI NYARALÓ
Utolsó szabad idôpont:
AUGUSZTUS 15-22 között (7èjszaka)
- 2021 -

700 euro / 7 éjszaka (6-8 személy részére alkalmas)

- HALKIDIKI, Görögörszág -
Kiadó tengerparti nyaraló, (2 hálószoba, konyha, fürdőszoba és tágas terasz) a Görög tengerparton, Halkidiki félszigeten, Nea Kallikratia városában, 50 méterre a tengerparttól (illetve 450 méterre a legközelebbi strandtól, beach bártól).
Kitűnően felszerelt konyha, mosógép, nagyméretű hűtőszekrény, légkondi, hajszárító, főző rezsó, illetve mindenféle edények és egyéb konyhai eszközök.
Hálószoba 1 – 1db nagyméretű franciaágy, illetve 1 darab (90 cm széles) egy személyes ágy, amely akár 2 kisgyerek részére is alkalmas
Hálószoba 2 – 1db nagyméretű franciaágy, illetve 1 darab (90 cm széles) egy személyes ágy, amely akár 2 kisgyerek részére is alkalmas

Elhelyezkedés: csendes családi házas környezetben, kb 50 méterre a tengerparttól, ahol a környék legforgalmasabb étterme található, tágas nyári kerttel, terasszal, néhány perc autóval Nea Kallikratia városközpontjától, ahol számos étterem, kávézó és bár várja a kikapcsolódni vágyókat. Továbbá 3 perc autóval a nevezetes Sahara Beach Resort.

Érdeklődni szabad időpontokról, illetve egyéb részletekről a 0744785721-es telefonszámon lehetséges.

Információk a hirdetésről

Ár700 EUR
Termék állapotaÚj
Hirdetés jellegeKínál
Feladási idő2021.07.28
Megtekintve1007 alkalommal
Azonosító#570044

Kapcsolat a hirdetővel

HirdetőZ
TelepülésOdorheiu-secuiesc / Hargita megye
Szponzorált hirdetés

Felhívás

A szekelyhirdeto.info nem felel a hirdetésben leirtakért és nem tudja garantálni azok pontosságát. A saját biztonsága érdekében legyen mindig körültekintő, soha ne utaljon előre pénzt vagy adjon ki pénzügyi információt. Olvassa el adatvédelmi irányelveinket.
Megosztás:
Hirdetés jelentése