Szponzorált hirdetés

Hirdetés tartalma

Eladó ingatlan Csíkszeredától 20 kilométerre. A ház hasznos alapterülete 300 m2, 8 szoba, 8 fürdőszoba, nappali, konyha, étkező, kamra van benne, alatta boltíves pince. Az udvaron található egy 60 m2-es garázs frissen szigetelve valamint két trágyatalpas fóliasátor - bió zöldségek, palánták, virágok nevelésére. Az udvarban rengeteg gyümölcs fa van és rengeteg minőségi bogyósgyümölcs: málna, szeder, szedermálna. A háznak 3 napkollektor termeli a melegvizet és egy 2019 januárjában vásárolt faelgázósitós kazán biztosítja a fűtést és ha kell a meleg vizet. A földszinten padlófűtés és radiátoros fűtés van, az emeleten radiátoros fűtés. A ház teljes falfelülete szigetelt, úgy az emeleten mint a földszinten hőszigetelt műanyag nyílászárok vannak (a földszinten duplán). Az udvaron található két fedett kerti pihenő valamint egy tűzifa tárolására alkalmas fás szín. Az udvaron saját kút is van valamint be van vezetve a szenyvíz és a vezetékes víz is. Minden irányból aszfaltozott betonúton lehet megközelíteni.
Az ingatlan alkalmas öregotthon, vendégház, panzió, gyermekotthon működtetésére tehát kiváló befektetési lehetőség. Teljesen tiszta papírokkal, tehermentes, saját tulajdon.

Érd: 0741192665.

Információk a hirdetésről

Ár250 000 EUR
Termék állapotaHasznált
Hirdetés jellegeKínál
Feladási idő2023.12.05
Megtekintve282 alkalommal
Azonosító#583485

Kapcsolat a hirdetővel

HirdetőDera
TelepülésFelcsík / Hargita megye
Szponzorált hirdetés

Felhívás

A szekelyhirdeto.info nem felel a hirdetésben leirtakért és nem tudja garantálni azok pontosságát. A saját biztonsága érdekében legyen mindig körültekintő, soha ne utaljon előre pénzt vagy adjon ki pénzügyi információt. Olvassa el adatvédelmi irányelveinket.
Megosztás:
Hirdetés jelentése