Hirdetés tartalma

Vând apartament cu 2 camere confort I (decomandat), 41 mp, la etajul 4, în Miercurea Ciuc pe strada Patinoarului, într-o zonă verde, liniștită, aproape de zona centrală, piață, gară, magazine, parcul central și piscina Csíki Csobbanó. Locuința se afla intr-un bloc construit din cărămidă, și este dotată cu centrală termică proprie, având acces și la un uscător comun la etaj.

Eladó 2 szobás első osztályú, 41 nm-es lakás a 4. Emeleten Csíkszeredában a Jégpálya negyedben, szép zöldövezetben, csendes környéken, közel a központhoz, piachoz, vonat- és buszállomáshoz, üzletekhez, központi parkhoz, valamint a Csíki Csobbanó medencéhez. A lakás téglából épült, saját központi fűtéssel rendelkezik, és hozzátartozik egy közös szárító az emeleten.

Szponzorált hirdetés

Információk a hirdetésről

Ár50 000 EUR (alkudható)
Termék állapotaHasznált
Hirdetés jellegeKínál
Feladási idő2019.12.17
Megtekintve1555 alkalommal
Azonosító#609901

Kapcsolat a hirdetővel

TelepülésCsikszereda / Hargita megye
Szponzorált hirdetés

Felhívás

A szekelyhirdeto.info nem felel a hirdetésben leirtakért és nem tudja garantálni azok pontosságát. A saját biztonsága érdekében legyen mindig körültekintő, soha ne utaljon előre pénzt vagy adjon ki pénzügyi információt. Olvassa el adatvédelmi irányelveinket.
Megosztás:
Hirdetés jelentése