Szponzorált hirdetés

Hirdetés tartalma

Elcserélem Nagyváradon lévő, újépítésű, kertvárosban található családi házamat hasonlóval Székelyudvarhelyen, esetleg a legközelebbi falvak egyikében.
Nappali egybe konyhával, két háló, nagy fürdő, garázs előkészítve nagy konyhának, éléskamra benne melegvízes kazánnal, két mellékhelyiség és egy kinti wc ahol található az új pelletes kazán is, még 3 év garanciával. A melléképület tökéletesen megfelel egy idős párnak szoba konyha felállásban. A telek 358 négyzetméter, a ház 110 négyzetméter, a mellékhelyiségek 36 négyzetméter. A ház 2011-ben épült. Csendes, festői környezetben fekszik, a város szélén. Érdeklődni a 0725377012 telefonszámon, WA, Viber, vagy messengeren a Tank György nevű felhasználónál, ott lehet képeket is küldeni az ajánlatról.

Információk a hirdetésről

Termék állapotaÚj
Hirdetés jellegeKínál
Feladási idő2020.09.16
Megtekintve633 alkalommal
Azonosító#645903

Kapcsolat a hirdetővel

HirdetőTank György
TelepülésNagyvárad Székelyudvarh / Bihar megye
Szponzorált hirdetés

Felhívás

A szekelyhirdeto.info nem felel a hirdetésben leirtakért és nem tudja garantálni azok pontosságát. A saját biztonsága érdekében legyen mindig körültekintő, soha ne utaljon előre pénzt vagy adjon ki pénzügyi információt. Olvassa el adatvédelmi irányelveinket.
Megosztás:
Hirdetés jelentése