Szponzorált hirdetés

Hirdetés tartalma

Eladó kőalapra épült kertes családi faház Uzonban, Sepsiszentgyörgytől 11 km-re és Brassótól 25 km-re. Az ingatlan 472 m2-es telken fekszik, melynek hasznos alapfelülete 150 m2, felosztása pedig: 2 lakrész:
1. Lakrész: 1 konyha, 1 szoba
2. Lakrész: 1 nagy konyha, ebédlő, előtér, 1 szoba, 1 nagy fürdőszoba.
Az ingatlan mellett egy melléképület található. A ház alatt pince, az udvaron saját kút, villany bevezetve, vezetékes víz, kanalizálás, fűtés fás kandallóval történik, víz melegítés villanybojlerrel.
Az ingatlan teljesen felújított, hőszigetelt nyilászárók, szobákban laminált parkett, konyhákban és az előtérben padlócsempe, külső falak szigetelve, az ár tartalmazza a fürdőszoba bútort, a konyha bútor ár felett megegyezés szerint megvásárolható. Az udvar nagyrésze térkövezett és a teljes terület körbekerített.
Amennyiben további részleteket kíván megtudni az ingatlanról, kérjük írjon nekünk az wellsfantu@gmail.com e-mail címre, illetve rendelkezésére állunk a következő telefonszámon: 0757393463.

Irányár: 85.000 Euro


De vânzare casă din lemn construit pe o bază de piatră, în Ozun, 11 km de la Sfântu Gheorghe și 25 km de la Brașov. Terenul casei este de 472 mp, iar proprietatea are o suprafață utilă de 150 mp fiind compus din:
2 locuințe:
1. O cameră, o bucătărie,
2. Bucătărie, o camera, sufragerie+antree, baie, cămară și pivniță.
Alături de clădire se află o bucătărie de vară. Apă, curent electric în casă, canalizare, încălzirea casei se realizează prin lemn. Proprietatea este renovat, geam termopan, parchet laminat în camera, gresie și faianță în bucătărie și în baie, este izolat din exterior. O parte din curte este pavată.
Pentru mai multe detalii asupra imobilului prezentat, vă rugăm să ne contactați la nr. De telefon 0757 393 463 sau pe adresa de mail wellsfantu@gmail.com.

Preț: 85.000 Euro.

Információk a hirdetésről

Ár85 000 EUR
Termék állapotaHasznált
Hirdetés jellegeKínál
Feladási idő2020.12.02
Megtekintve921 alkalommal
Azonosító#661036

Kapcsolat a hirdetővel

TelepülésUzon / Kovászna megye
Szponzorált hirdetés

Felhívás

A szekelyhirdeto.info nem felel a hirdetésben leirtakért és nem tudja garantálni azok pontosságát. A saját biztonsága érdekében legyen mindig körültekintő, soha ne utaljon előre pénzt vagy adjon ki pénzügyi információt. Olvassa el adatvédelmi irányelveinket.
Megosztás:
Hirdetés jelentése