Szponzorált hirdetés

Hirdetés tartalma

Eladó 2012-ben épült iker típusú emeletes ház Kilyénben, Sepsiszentgyörgytől 4 km-re, Brassótól 26 km-re. Az ingatlan hasznos területe 229,56 m2, melynek felosztása: 2 apartman: Alaksor+földszint+emelet.
1. Apartman felosztása: Pince kazánházzal. A földszinten található konyha, nappali, 1 halószoba ahová beépíthető egy fürdőszoba, az emeleten 2 hálószoba, fürdőszoba és teraszhoz kijárat az egyik szobából.
2. Apartman felosztása: Pince Kazánházzal. A földszinten konyha, nappali, fürdőszoba, az emeleten 2 hálószoba, fürdőszoba, gardrób és terasz.
A ház 590 m2-es telken fekszik. Víz és villany bevezetve, kanalizálás a kapu előtt, illetve a kazánház fáskazánnal felszerelt.
Az épület szerkezete részleges alagsor, földszint és emelet. A 25 cm vastag falak alatt egyszerű betonalapok és beton keresztfalak találhatók.
A földszinten és a tetőtérben a padló fából készült, gerendákból áll, amelyeket a teherhordó falak és a belső válaszfalak támogatnak. A tető fagerendás, és kerámia cserép tetővel rendelkezik.
Az ingatlan gondosan megválasztott minőségi alapanyagból épült. A ház abban az előnyös helyzetben van, hogy leendő tulajdonosa maga fejezheti be saját izlése vagy igénye szerint a belső dizájn kialakítását.
A tulajdonos elsősorban egyben szeretné értékesíteni az ingatlant.
Az ingatlan szomszédságaban található egy 1231 m2-es telek, mely a hirdetési ár felett 18000 Euróért megvásárolható!
Amennyiben további részleteket kíván megtudni az ingatlanról, kérjük írjon nekünk az wellsfantu@gmail.com e-mail címre, illetve rendelkezésére állunk a következő telefonszámon: +40757 393 463

Ár: 129.900 Euro.

Információk a hirdetésről

Ár129 900 EUR
Termék állapotaHasznált
Hirdetés jellegeKínál
Feladási idő2020.12.02
Megtekintve1228 alkalommal
Azonosító#661683

Kapcsolat a hirdetővel

TelepülésKilyén / Kovászna megye
Szponzorált hirdetés

Felhívás

A szekelyhirdeto.info nem felel a hirdetésben leirtakért és nem tudja garantálni azok pontosságát. A saját biztonsága érdekében legyen mindig körültekintő, soha ne utaljon előre pénzt vagy adjon ki pénzügyi információt. Olvassa el adatvédelmi irányelveinket.
Megosztás:
Hirdetés jelentése