Szponzorált hirdetés

Hirdetés tartalma

CSENDES KÖRNYEZETRE VÁGYIK, TÁVOL A VÁROS ZAJÁTÓL, A TÖMBHÁZLAKÁSOK FOGSÁGÁTÓL, S HA A VÍRUS OKOZTA ZAVARGÁSÁSOK MIATT AGGÓDIK, AKKOR…
A MEGOLDÁST MOST ÖNNEK AJÁNLJUK!
Eladó panorámás kilátással bútorozva, teljes felszereltséggel rendelkező családi ház vagy hétvégi ház, Sepsibükszádon.
Az ingatlan 1957-ben épült kőből és téglából, melynek hasznos alapterülete 83,6 m2 valamint 2006-ban felújításra került sor.
Felosztása kétszintes:
 Alsószint: konyha, kamra, WC, kazánház, pince (39,2 m2).
 Felsőszint: 2 szoba, kis konyha, fürdőszoba, kamra (44,4 m2).
A ház 2555 m2-es telken fekszik, teraszosítva gyümölcsfákkal, az udvaron melléképületek vannak: garázs szerelőaknával, fásszín, kemence, kút, kazánház. Felújított villanyhálózat, víz, hőszigetelt nyílászárók, fapadló, központi fűtés, melegvíz fáskazánnal valósul meg (az ár tartalmazza a 40 m tüzifát is), kivülről szigetelve van, emésztőgödör.
Amennyiben további részleteket kíván megtudni az ingatlanról, kérjük írjon nekünk az wellsfantu@gmail.com e-mail címre, illetve rendelkezésére állunk a következő telefonszámon: 0757 393 463
Irányár: 37.900 Euro.

Információk a hirdetésről

Ár37 900 EUR
Termék állapotaHasznált
Hirdetés jellegeKínál
Feladási idő2020.12.02
Megtekintve1970 alkalommal
Azonosító#661706

Kapcsolat a hirdetővel

TelepülésSepsibükszád / Kovászna megye
Szponzorált hirdetés

Felhívás

A szekelyhirdeto.info nem felel a hirdetésben leirtakért és nem tudja garantálni azok pontosságát. A saját biztonsága érdekében legyen mindig körültekintő, soha ne utaljon előre pénzt vagy adjon ki pénzügyi információt. Olvassa el adatvédelmi irányelveinket.
Megosztás:
Hirdetés jelentése