Szponzorált hirdetés

Hirdetés tartalma

Eladó a kolozsvári Sebestyén palota első emeleti lakása az Ultrabelvárosban, 100 méterre a Mátyás király szobortól.
Az ingatlan Nyugati fekvésű és három hatalmas ablak biztosít rálátást az Egyetemek utcájára.

Külső homlokzata klasszicista és copf oromzati díszekkel rendelkezik valamint az épület belső terei is ezen jegyeket hordozzák. A lépcsőházban található egy gyönyörű lift is, melyhez az új tulajdonos számára kulcsot is biztosítunk. Jelenleg a külső oromzat teljes felújításon esik át, amely során az ingatlan ablakai is megújulnak. Ennek költségeit a jelenlegi tulajdonos már rendezte, viszont a munkálatok jelenleg is tartanak.

Az ingatlan az első emeleten található, amelyhez egy már felújított közös folyosón juthatunk el. A lakás hasznos alapterülete 35 m2, viszont a belmagassága közel 4 méter, így ideális belsőgaléria kialakítására. Az épület jellegéből adódóan mindenképp belső felújításra szorul, viszont több építkezési céggel egyeztetve, hozzávetőleg 10.000 eurós befektetéssel teljes mértékben átalakítható és modernizálható az ingatlan. Így alkalmas lakás vagy akár kisebb iroda létesítéséhez.

Továbbá az ingatlanhoz tartozik egy 2,62 négyzetméteres pincehelyiség, amely ideális tárolásra, raktározásra.

A koronavírus helyzetre való tekintettel, az ingatlan 2020. Október 16-17-án szervezett nyílt nap keretén belül látogatható. Ehhez előzetes regisztráció szükséges, amelyet e-mailen (incze2056@gmail.com) vagy telefonon (0766102454) várunk. A két nap sorá, a jelentkezők számától függően 1-1 órát biztosítunk az ingatlan megtekintésére.

Irányár 125.000 euró.

Információk a hirdetésről

Ár125 000 EUR
Termék állapotaHasznált
Hirdetés jellegeKínál
Feladási idő2020.09.28
Megtekintve2491 alkalommal
Azonosító#664169

Kapcsolat a hirdetővel

TelepülésKolozsvár / Kolozs megye
Szponzorált hirdetés

Felhívás

A szekelyhirdeto.info nem felel a hirdetésben leirtakért és nem tudja garantálni azok pontosságát. A saját biztonsága érdekében legyen mindig körültekintő, soha ne utaljon előre pénzt vagy adjon ki pénzügyi információt. Olvassa el adatvédelmi irányelveinket.
Megosztás:
Hirdetés jelentése